mRNA vaksinen – ikke la deg lure igjen – den er farlig

Av cand agric Lars Arne Høgetveit, i www.Kommentar-Avisa.no – 19.08.24

Den siste uken har det dukket opp 2 medieoppslag som krever noen setninger. Det ene var i VG der Sigrid Bratlie (har en doktorgrad i molekylærbiologi) i vinter har fulgt flere høringer i den amerikanske kongressen om C-19 saken. VGs overskrift er «Kan bli tidenes største skandale». Den andre medieoppslaget var om at staten nå anbefaler vaksinering av utsatte grupper, utover høsten, inkl småbarn også for noen med en ny dose mot C-19.

Det begynner å tegne seg ett bilde fra Staten at de ønsker å skade mennesker – noen annen konklusjon kan en ikke trekke, etter at myndigheten har fått forelagt bevis på bevis på alvorlige bivirkninger og ikke sjelden med døden til følge – uten at de advarer folk mot denne mRNA vaksinen. For den som fremdeles ikke tror dette – er det bare å kikke på artiklene under her:

Hva gjør du om du blir vaksineskadet – Staten/FHI gjør lite

C-19, Wuhan og vaksineskader

 

Dokumentasjonen er lang. Og når en jødinne (se første link), dr. Naomi Wolf i hennes arbeid med Pfizers EGNE forskningspapirer på C-19 vaksine utprøvingen, benevner mRNA eksperimentet for Mengele på steroider bør man begynne å lytte!

Og når (se linker til de nevnt under i første artikkel over):
- en av USAs fremste hjertespesialister, Dr. Peter McCullough's, advarer på det kraftigste, og
- Dr. John Campbell forteller om data fra Australian vaccine biodistribution, og
- Onkolog og kreft forsker, Dr. William Makis, forteller om svekkelse av immunsystemet og økt kreftforekomst inkl av turbo-kreft,

DA bør man begynne å lytte til fagfolk – som IKKE har hverken økonomiske eller politiske/ideologiske bindinger å ta hensyn til.

 

Det er en øvelse og oppdage at enkelte myndigheter ikke vil deg som innbygger vel – men det har vært slike tider tidligere. Det er kan hende ytterligere vanskeligere og ta innover seg at noen ikke går av veien for å skade deg og ta livet av deg. Men hva skal vi f.eks. tenke om helsepersonell og ikke turde fortelle deg om mRNAs bivirkninger, for å gi deg mulighet for et informert samtykke, før vaksinering så du kunne ta egne valg? Vi har i Norge helsepersonell som fikk sparken, fordi de fortalte sine pasienter om dette. Du kan nesten ikke snakke med folk i dag, uten at en de kjenner fikk ulike bivirkninger etter C-19 vaksinen…bare begynn og spør.