Hva gjør du om du blir vaksineskadet – Staten/FHI gjør lite

 

Av Cand agric Lars Arne Høgetveit, i www.Kommentar-Avisa.no – 26.10.23

Vi er vitne til at en hel verden er blitt en test populasjon for C-19 vaksinen. Det er uhyggelig å høre og lese hva noen av de tyngste fagfolkene innen faget sier, de få som våger seg frempå. Det de sier om bivirkninger inkl død – burde i det minste medført av norske FHI, regjeringen, satte alt på stopp inntil en fikk klarlagt mere om følgene for befolkningen!


Senest for noen dager siden fikk toppledelsen i FHI en e-post (17.10.23), der de bl.a. fikk tilgang til stoffet det er linket til her. Så langt en kan se er dette kilder som er Uavhengige og den ene,  Dr. Peter McCullough, er det svært vanskelig å komme utenom mht hans faglige produksjon og gode rykte. Da kan du selv lese og høre hva som er tilgjengelig av ekspert uttalelser i saken.


E-posten var slik:
«Hva tenker FHIs eksperter * om dette vedlagte dokumentet, som baserer seg kort slik:
(Orginal dok. finner dere her, det er i bedre oppløsning:
War Room/DailyClout Pfizer Documents Analysis Reports Book - PAPERBACK - DailyClout + er også i Kindle versjon på Amazon)

3 500 fagfolk har gått gjennom Pfizers EGNE papirer over testingen av Pfizers C-19 vaksine. En jødinne, journalist som har vært aktiv med disse 3 500 fagfolkene, kalte det som Pfizer har gjort Mengele på steroider. Og da pga omfanget av skadene fra vaksinen. Og Pfizer VISSTE hva de gjorde. Orginal pdf er på 40 MB - så måtte lagre den ned og det har på enkelte figurer gått ut over kvaliteten.
Bakgrunnen for dokumentene fra Pfizer var at de ønsket dem nedlåst i ca 70 år, men måtte sleppes fri etter en «court order by the U.S. Food and Drug Administration». Dermed ble det offentlig - over noe tid - fra mai 2022...og disse 3 500 fagfolkene har brukt tiden til å gjennomgå titusenvis av sider - og da lagt sine funn inn i en rapport.
Underveis har jeg fulgt en del av delrapportene (som vedlagte pdf inneholder) på TV intervjuer - det er grufulle historier.

I tillegg er det av interesse å dele disse 3 linkene med fagfolk på temaet over:

Dr. Peter McCullough's expert hearing in the EU Parlament on 13.09.2023 - en av USA mest publiserte hjertespesialister:

https://youtube.com/watch?v=Dj1eVY0LnQk&si=ltAnK1TCMn1FQPZk


Australian vaccine biodistribution data av Dr. John Campbell - om biodistribusjon i kroppen av nanolipid teknologien brukt for mRNA fra C-19 vaksinen:
https://www.youtube.com/watch?reload=9&app=desktop&v=fVNFFtmb9gA&feature=youtu.be&fbclid=IwAR29hovosCyVax_3fw7YjiSKcshqDhZKGnNEa_XJemm5XaxO-90HiNE5L1I

 

Onkolog og kreft forsker, Dr. William Makis, deler sine erfaringer om effekt av C-19 vaksinasjon på immunsystemet, og følger for kreft utvikling:
https://thehighwire.com/ark-videos/is-the-covid-vaccine-causing-turbo-cancers/?fbclid=IwAR2sCSB6uhhn3IiGv3HGioQFMtCfJ3pqFmBU7opOn3F0MzefPvnCRCIvL3A » E-post slutt.


Tror du e-posten vil bli lest, ja. Tror du den blir besvart, neppe. Det kommer en oppfølger artikkel om så skjer.

 

* Disse, i FHI, mottok spørsmålene med vedlegg og linker 17. oktober 2023.
«Til: GunPeggyStromstad.Knudsen@fhi.no; Geir.Bukholm@fhi.no; Trygve.Ottersen@fhi.no

Kopi: Christine.Bergland@fhi.no; Gunhild.Woien@fhi.no; christina.rolfheim-bye@fhi.no; Preben.Aavitsland@fhi.no»

I tillegg gikk den til mer enn 100 avisredaksjoner i Norge.

E-posten til FHI over hadde også et PS til sist:
«Helt sist vil jeg minne om de store skadene som ble påført hundrevis av nordmenn pga svineinfluensavaksinen ca 2009.
Siden Preben her står på kopi tar jeg med et sitat, fra FVN 30.06.2013, som viser at det ingen grunn var til å vaksinere den gang.
For ordens skyld skal det nevnes at et betydelig antall mennesker var klar over Pfizers dokumentasjon, nevnt over, i januar 2021…en amatør som undertegnede tenkte i ca september 2020 – da jeg hørte en vaksineekspert fra USA om nanolipid teknologien som skulle brukes på C-19 vaksinen – Den vil jo ingen barriere for distribusjon ha i kroppen…


Fra FVN, 30.06.2013, mine fete uthevninger:

«Influensahysteri
Våren 2009. Et livsfarlig influensavirus truer med å utslette 13.000 nordmenn. Det er i alle fall budskapet fra helseminister og helsedirektører på en pressekonferanse.
— Jeg tror den pressekonferansen kommer til å stå i pressehistorien som katastrofalt dårlig.
Preben Aavitsland var ikke på pressekonferansen selv. Men som smittevernsjef i Folkehelseinstituttet var han blant dem som visste mest om svineinfluensaen. På kontoret sitt på Odderøya innrømmer den tidligere helsetoppen at mens det ble erklært krig mot viruset, satt han og kollegene og lo.
— Hvis du leser vår rapport fra samme morgen som pressekonferansen, skriver vi noe sånt som at mer og mer tyder på at dette kommer til å bli en mild pandemi.
Men den ellers svært ærlige "Pandemi-Preben" gikk ikke ut med dette.
— Vi skulle fortalt hva vi visste. Da hadde dere journalister og publikum sett at det ikke var en kjeft ved instituttet som trodde på 13.000 døde. Altså, vi lo av det. Og den latteren burde vi ha delt med befolkningen.
— Hvorfor gjorde dere ikke det?
— Vi påla oss selv en unødvendig lojalitet overfor Helsedirektoratet. Det var de som skulle styre dette.
»

Kilde: https://www.fvn.no/magasin/i/2gO8R/krig-og-aerlighet »

Relatert stoff
Demokrati og ytringsfrihet så langt Staten vil – i Norge?