Demokrati og ytringsfrihet så langt Staten vil – i Norge?

 

Av Lars-Arne Høgetveit, i www.Kommentar-Avisa.no – 04.08.23


Vi nordmenn har siste årene levd under ett statsregime som støtter demokrati og ytringsfrihet, så langt staten synes det er greit.
Når den samme stat begynner å føle seg truet av ytringer som kan kreve at de stilles til ansvar – kommer represaliene på ulike måter.
Det brukes da myndigheter de besitter, politi, barnevernet, helsevesenet, domstoler o.l. og de har også en del nett troll i aktiv tjeneste.

 

Denne situasjonen vi nå er i, her i Norge, er gjort mulig etter ett ni tidig og systematisk arbeid, med å posisjonere ansatte med stats-ideologien
i alle ulike institusjoner i byråkratiet, innen utdanning, helsevesen etc. Søker du opp «Frankfurterskolen» – vil du se metodene de benytter.

 

Det følgende vil kreve litt av deg, med noen få minutter lytting som vil gi deg dokumentert informasjon som nok flere ikke trodde var mulig
i et uttalt demokrati med ytringsfrihet. Og du bør åpne linkene under i den rekkefølgen de ligger. Før disse linkene ligger en kort ingress til sakene.

 

Birger Sørensen
Sørensen er vaksineforsker og var en av verdens første til å påpeke at C-19 genetisk sett ikke hadde ett opphav i naturen, men var menneske utviklet. I dag omtaler bl.a. USA m.fl. inkl Kina, det som en ulykke at viruset slapp ut fra en lab i Wuhan. Igjennom intervjuet forteller Sørensen at helse fagfolk i den norske stat, som styrte mye rundt den nasjonale tilnærmingen til C-19 fra 12. mars 2020 og både før og etter – må ha visst mye om smitten. Og det var en del elementært smittevern som de ikke benyttet seg av inkl hvilke grupper som ikke hadde et vaksine-behov.
Sørensen forteller også om hvordan vanlige kontroll systemer IKKE ble brukt i situasjonen mht vaksineringen og den bivirkningen – disse kontroll systemer skulle vært på plass som uavhengige kontrollorganer. Det var helt vanlige og påkrevde systemer som ikke ble satt i verk. Han peker også inngående på hvordan mRNA genproduktet (det var ingen vaksine) spredde seg i store deler av kroppen og at f.eks. barn og ungdom m.fl. ikke ville ha effekt av en injeksjon, tvert imot. Men hør intervjuet fra Hemali.no som gir deg inngående informasjon i et fagfelt som påvirket en hel verden gjennom flere år og ødela utrolig mye.
Vaksineforsker Birger Sørensen: – Et eksperimentelt genprodukt (hemali.no)


Trond Harald Haaland
Haaland, bl.a. med matematisk utdanning, publiseres spesielt dokumentert informasjon om en negativ effekt av C-19 vaksinen på barn på Facebook. Dette gjelder bl.a. hvordan C.19 vaksinen ville ha en negativ effekt på barn. Han har også jobbet med tall over vaksineskadde, de første dagene etter vaksinen er satt. Haaland skal være lite politisk aktiv på nett og ellers, men tall er han interessert i og bruker sine evner bl.a. der.
Hans senere tids Facebook innlegg ble brukt som en begrunnelse for at 4 personer møter opp på hans bopel (politi og lege) og tvangsinnlegger han til observasjon. De kaller dette for konspirasjonsteorier og at Haaland da er på vei inn i en tilstand som de hevdet krevdes innleggelse for observasjon.
Etter rundt 9 døgn behandler kontroll utvalget saken hans, og enstemmig slippes han ut fra SUS i Stavanger. Ansvarlig overlege for tvangs-innleggelsen argumenterer for fortsatt innleggelse og henviser til konspiratoriske delinger på Facebook – men på spørsmål har hun ikke lest Haalands innlegg og har heller ikke Facebook. Det er per nå en anonym bekymringsmelding sendt inn på Haaland. Bekymringsmelder er begjært gjort kjent mht hvem som levert den inn. Haaland ble i kontroll utvalget 29. juli 2023, etter ca 9 døgn, enstemmig frigitt og kunne reise hjem fra SUS.

Intervjuet med Haaland og hans advokat Barbro Paulsen, hører du her:

AJP (AJP 94 | Trond Harald Håland og Barbro Paulsen: Tvangsinnlagt for Facebook-innlegg)Pfizer dokumenter – en analyse rapport

Jødinnen Naomi Wolf (mistet mye familie i Hollocaust), som er medforfatter og journalist for denne publikasjonen med utgangspunkt i Pfizers EGNE papirer fra tester av C-19 vaksinen – sider at disse papirerne viser et selskap som moralsk er ”Mengele på steroider”, fordi omfanget av skader var/er så stort. Pfizer visste at de ville skade betydelig med mennesker verden over. Mye av det som fortelles her er regelrett overlagte drap. Pfizer ville stenge ned sine papirer i ca 70 år, men en dommer i USA sa NEI. Fra mai 2022 ble det sluppet sider for sider, og i desember 2022 ble det laget en rapport fra en undersøkelse, en sammenstilling der 3 500 fagfolk deltok i å lese gjennom de utallige siden fra Pfizer papirene. For å ha nevnt det, i Norge ville regjeringen Solberg m/Bent Høie stenge ned info i 100 år, det ble 60 år – som er helt uakseptabelt! Pfizer rapporten er linket under her.

Paperbag: War Room/DailyClout Pfizer Documents Analysis Reports Book - PAPERBACK - DailyClout

Kindle versjon: Amazon.com: War Room / DailyClout Pfizer Documents Analysis Volunteers’ Reports eBook: Find Out What Pfizer, FDA Tried to Conceal eBook : Investigation Team, Pfizer Documents, Kelly, Amy, LLC, DailyClout: Kindle Store
Pdf: Den var tilgjengelig som pdf tidligere.

 

Rapporten over er på engelsk. Noen utvalgte linjer da fra rapporten– som er blitt merket av lesere av rapporten på Kindle, er oversatt til norsk via Google Oversetter.
1. «Dette er en sjokkerende 87,5 % foster dødsrate. Ettersom Pfizer sporet uønskede hendelser i løpet av de første
    12 ukene av vaksineutrullingen, rapporterte 270 gravide kvinner om en vaksineskade, men
    Pfizer fulgte bare 32 av dem og 28 av babyene deres døde. Dette er en sjokkerende 87,5 % foster dødsrate.»


2. «I motsetning til offentlige uttalelser fra Pfizer og FDA, var begge klar over data som viser at vaksineingrediensene
    reiser fra injeksjonsstedet gjennom blodet, krysser viktige blodorganbarrierer (inkludert  
    ved hjernen, testiklene og eggstokkene) og fortsetter å produsere skadelige piggproteiner i en ubestemt tid.»

3. «Pfizers påstand om 95 % effekt var basert på bare et lite antall COVID-19-tilfeller i de kliniske forsøkene – 170 tilfeller i over 40 000 forsøksdeltakere.»

 

For den som vil lese kun Rapportens kapittel 74 – finner du den her.
Første avsnitt i introduksjonen er slik, på norsk: Denne rapporten fordyper historien til lipidnanopartikler, så vel som deres bruk av farmasøytiske selskaper

som et hylster for mRNA i COVID-vaksinene. Den konkluderer med at bruken av lipid-nanopartikler for å levere mRNA forårsaker omfattende

og betydelige skader på menneskekroppen.
Report 74: Lipid Nanoparticles Corrupt Nature - DailyClout