Intet nytt Holocaust - jødene forsvarer seg!

 

Av Jørgen Høgetveit, i www.Kommentar-Avisa.no – 24.09.24

Jødene og Israel er påført nok en ny krig - en krig hvor det står om deres eksistens. Nå vil de ikke være slaktefår mer og få et nytt Holocaust - mot mye av de samme kreftene som før var alliert med Hitler. Dette er ikke påstander, men kan dokumenteres mot det hylekor av antisemitter i verdensmedia o.a. som vil påføre jødene sine livsfarlige løsninger. Ingen kan unngå å se hva som med bred internasjonal støtte bygde seg opp i Gaza og endte i en massakre som verden knapt har sett maken til den 7. oktober 2023. For noen tid tilbake formulerte jeg en artikkeloverskrift slik: "7. oktober er og blir debattens kjerne." Dette bortforklares og demonteres ned - hele minnet om den forferdelige massakren 7. oktober, og jødene presses fra alle kanter til å godta livsfarlige løsninger.

 

Verdens forslag med Barth-Eide i lederteamene er: Fredsløsninger, og stadig fokus på hvor ille det vil gå om ikke jødene stopper krigen. Men hva med de som har rustet opp og starter igjen og igjen og 7. oktober som startet det hele denne gangen. Ikke minst en voldsom oppbygging på grensen mot Nord-Israel og selvsagt den uglemmelige 7. oktober.

 

Imens strømmer flyktninger til Sør-Sudan, og ca 25 millioner sulter og trues med å omkomme, mens FN og Norge er opptatt av jødenes forsvarskrig i Midtøsten med - etter min mening flere usannheter om Judea og Samaria - og en Osloavtale som Stanghelle - tidligere ansatt i Aftenposten - omtalte som en bløff. Nå synes den "palestinske stat" å skulle få etablere seg i Judea og Samaria med bred internasjonal politisk og økonomisk støtte - og fortsette med ny tunnelgraving og nye massakre i hjertet av Israel på gammelt jødisk land. Det er ikke okkupert, men overtatt i forsvarskrig mot Jordan. Jødene burde ha annektert det for lenge siden - og sagt nei til Osloavtalen.

Med den voldsomme opptrappingen av krigen - blir den nå av slike dimensjoner at man undres på om den ikke har noe med Allmaktens inngripen etter det profetiske Ord. Men det får en komme tilbake til når en bedre "skjønner det når det skjer", dog glemmer en ikke at mot all statistikk ble 99% av rakettene plukket ned fra Iran, radaranlegg ble presist ødelagt i Iran, samt en rekke toppsjefer tatt, osv. osv. Man har tydeligvis ikke bare med jøder å gjøre, men også med undrenes Gud. Det er vanskelig å forstå at ikke makten Iran merker seg det - også Eide m.fl. I tillegg er Iran en stor tektonisk plate som stadig utsettes for enorme ødeleggende jordskjelv. Og Tyrkia hadde også grusomme rystelser for få år siden - og de burde ha annet å tenke på.

Man burde også merke seg dette, samt at Gud samler Sitt folk i Sitt land i tusener også midt under krigen! Eller er det det disse fiender av Israel aner og gir seg over til et despotisk raseri?

Tillegg
Jødiske fanger i Bergen-Belsen synger HaTikvah (Håpet, Israels Najonalsang) - 15. april 1945 da de frigis av allierte styrker.