Hva mener Støre, Eide om jødenes kjerneland?

 

Av Jørgen Høgetveit, i www.Kommentar-Avisa.no – 07.10.24

Hvorfor overlot den dyktige kriger Moshe Dayan Tempelhøyden til Jordan? Han var - så vidt jeg vet - ingen troende jøde. Han ønsket bare et trygt hjemland for jødene i en hatefull verden. Men når alt dette er på jødenes hender - er hedningenes tid til ende inklusive Tempelhøyden, sier Lukas i 21, 24: " - og de skal falle for sverds egg og føres fangne til alle folkeslag, og Jerusalem skal ligge nedtrådt av hedninger, inntil hedningenes tid er til ende."
I dette landskapet skal jødenes Messias en dag plante Sine føtter ved Sin gjenkomst. Men etter fremtoning og retorikk synes de ikke å tro hverken på Julens budskap, Jesu vandring med undre, korsfestelse, oppstandelse fra de døde og bortrykkelse - og løfter om Hans gjenkomst? Men det kan jo være en anelse der som uroer - og når oljemaktens muslimer så halsstarrig vil overta - så får jødene føye seg igjen. Da mener en kanskje at en i samme slengen får motbevist Bibelen og de like kranglete kristne. ("Matteus 24/35 Himmel og jord skal forgå, men mine ord skal ingenlunde forgå.")


Men hvorfor vil Støre og Eide fjerne jødene, ikke bare fra Tempelhøyden og -plassen, men også fra jødisk kjerneland: Judea og Samaria - endog det finnes enorme landområder araberne allerede har? Hvorfor er igjen det rette spørsmål - som de antagelig vil besvare med: "Ingen kommentar".


At araberne og muslimene vil det, er høyst forståelig, fordi de helt urettmessige knytter Muhammed til Tempelhøyden - men resten av områdene må ha noe med at de tror Skriftens profetiske Ord og skjelver. Når dette Ord fra Matteus m.fl. oppfylles, er deres tid ute.

Det samme gjelder vel de nevnte som slutter seg til dette fra Norge - som vel aner at det ikke kan være så lenge til hele United Nations, F. N. (rep. for hele verden) - (eller United Nothing)

kalles inn på teppet i Josafats dal hvor deres sentral senter for hele Midtøsten troner på toppen av Forargelsens berg hvor Salomo hadde sitt harem. Nå har jo FN sluttet seg til synet

som regjerte på Forargelsens berg - med sine "Woke" vedtak (frankfurter ideologien) med støtte til nettopp den slags kultur i dagens "kulturrevolusjonære ånd" " - tilsidesetter biologisk kjønn, promotere abort og fremelsker Pride."

 

Ibsen var ikke så dum i en del forståelser av mennesket når han skrev: "I anelsenes angel, har fyren med hornene sitt beste angel."

Det skal bli et interessant skue når representanter for maktgutta fra hele verden må stå til regnskap for Allmakten i Josafats dal. Da hjelper det ikke en gang med Bileams onde råd, vedtak i F.N.  og forførelse!!!