Støtt Norges Kommentar Avis

 

Vi håper at det stoffet du finner i denne Internett avisen,

er av interesse for deg.

Skulle du ønske å bidra økonomisk til avisen kan du bruke

kontonummeret nederst. Innkomne midler vil bli brukt til

for eksempel publisering, drift og vedlikehold.

Arbeidet er dugnadsarbeid.

 

ØNSKER du å støtte arbeidet økonomisk kan du også ta kontakt med redaksjonen!

 

 

Støtt www.Kommentar-Avisa.no

 

Av Jørgen Høgetveit, i www.Kommentar-Avisa.no - 23.04.07

 

Nå har Norges Kommentar Avis kommet ut med kommentarer jevnt og trutt siden 2004. Vi fortsetter våre jevne drypp med andre og annerledes tanker basert på evangelisk-luthersk Grunnlovsgrunn. Det er vår gamle norsk arv som fedrene bygde dette vidunderlige landet på. Og vi har hatt opp til 1 500 forskjellig maskiner inne på sidene våre i løpet av en uke. Det er løfterike tall – og særlig om disse våre lesere mailer videre stoffet til venner og kjente.

Vi får også hyggelige tilbakemeldinger når noen synes vi virkelig har sagt det rette ord i rette tid. Det takker vi for. Det er bibelsk at troens barn skal kappes om å hedre hverandre og ikke kappes i å kappe hverandre.

 

Men vi skulle gjerne utvikle Norges Kommentar Avis videre. I dag åpner den digitale verden seg med rekordfart for å spre tekst, lydtaler og bilder og også videokutt. Samtidig ser vi folket i økende grad vender seg bort fra TV og hovedstadsavisene – noe som absolutt er gledelig fra vårt synspunkt. Disse leserne skulle vi gjerne møte med et stadig bedre tilbud – ikke minst de unge som nå søker på nettet og som har stadig bedre teknologi for å ta inn stoffet.

 

Men vi som har drevet Norges Kommentar Avis til i dag – er på mange måter amatører innen dataverdenen og skulle gjerne hatt anledning til å kjøpe inn konsulenthjelp og utstyr for å utvikle avisa videre. Det trengs også midler til annonsering for å nå lengre ut. Men da trenger vi støtte fra dere der ute på nettet både med forbønn og pengestøtte. Så her har dere anledningen: Bank kontonummer er: 2901 11 57422

 

På forhånd takk for all støtte og Gud velsigne dere!

 

Beste hilsen

Jørgen Høgetveit

Redaktør