National Geographic om drager og dinosaurer

 

 

Av Tom Gallatin, i www.Kommentar-Avisa.no – august 2005

 

”På jakt etter drager” eller ”Quest for Dragons” er navnet på et TV program National Geographic channel sender i disse dager.

 

Hva er forklaringen for alle nedtegnet beretninger, hulemalerier, vitneutsagn og myter om drager som nesten alle kulturer i hele verden kjenner til?  Hvorfor er kinesere så kjent med drager?  Osv.  Spør heller en kreasjonist!

 

National Geographic tar opp temaet uten å tenke på at de gir oss kreasjonister enda en grunn til å tro at Gud skapte dinosaurer først på den sjette dag for seks tusen år siden.  Og så skapte han Adam på den samme dag!  Vi snakker om dinosaurer som levde samtidig som oss mennesker – selvfølgelig!

 

Forklaringen National Geographic gir oss for ”mytene” om drager er at det må være folk som gravde opp dinosaur ben og da begynte å fantasere om hva slags skapning disse svære knoklene kunne tilhøre. National Geographic kobler riktignok drager til dinosaurer, men fra deres ståsted døde alle dinosaurer ut for 60 millioner år siden!  Dermed alle historiske beretninger, malerier og tegninger av drager, ja faktisk dinosaurer (noen fra så sent som den 19. århundre), og endog vitneutsagn kun være fantasier.

 

Bibelen beretter om dinosaurer.  Les Job 40 og 41, om Behemot og Leviatan.  Oversetterne har ingen navn på dem, men beskrivelsen ligner kjente dinosaurer.  Drager blir også nevnt flere ganger i Bibelen.

 

Det ville ikke overraske undertegnede noe særlig om man fant levende eksemplarer av dinosaurer, akkurat som man finner mange organismer i beste velgående som ifølge evolusjonister levde samtidig som dinosaurer og også døde ut for lenge siden.  Så sent som i mars i år fant man myk vev inni dinosaur ben som aldri hadde rukket å bli forsteinet! Endatil fant de spor av røde blodlegemer.  Ingen bortforklaring er kommet fra evolusjonistenes leir.  Enkelte oppdagelser har de helst lyst til å glemme.

 

Man kan lære mye av å se på natur programmer på fjernsyn, men man må holde for øye at de som ikke tror på Gud som skapte himmel og jord på 6 dager og deretter forårsaket en flom som dekket alle de høye fjell på jorden, de har ikke de samme briller på som vi har.

 

For å få god dokumentasjon for de påstandene som er fremsatt her, så gå inn på www.answersingenesis.org og søk på ”dragons”.  For mer informasjon om myk vev i dinosaur ben søk på ”soft tissue”.