Klipp og kommentar, 12.07.2016

Av Jørgen Høgetveit, i www.Kommentar-Avisa.no


Kommentarer til Strømøy i Agderposten 11.07.16

Vi klipper fra Agderposten nett 11.07.16:

De skriver: "I disse dager har over 600.000 barn mellom 6 og 16 år skoleferie. Mange av dem tilbringer mye tid alene hjemme, noe som kan være alt fra bra til ulovlig.cid:image001.gif@01D1DC1C.2FB856A0cid:image002.gif@01D1DC1C.2FB856A0"
Og forteller videre at: Tone Strømøy til NTB. "Hun er lektor i pedagogikk ved Høgskolen i Oslo og Akershus og forfatter av boken «Oppdragelse mellom frihet og grenser»."
Hun hører altså til ekspertisen på barn og barneoppdragelse og uttaler følgende:

"Husk at barn i Norge ikke tilhører foreldrene, de er et fellesanliggende i landet vårt, der alle rundt har felles ansvar, sier Strømøy."

NKA kommenterer
Se det. Barna hører altså ikke foreldrene til, men fellesskapet. Vil det si staten? Da er vi på andre siden av "jernteppet." Man minnes dommen den vise kong Salomo avsa til de to damene med hver sitt barn - og den ene hadde ligget i hjel barnet sitt og hun stjal det andre. Kong Salomo dømte at barnet skulle deles i to. Da skrek den ekte moren opp i nød for barnet for å berge det. Hun som ikke var mor, sa ok. De biologisk bånd - som alt fra Departementer til ekspertise fornekter - er fundamentale om man skjønner det eller ikke. Foreldre føder ikke barn for staten og fellesskapet - men for "det første riket" (familien) med lovgivende, dømmende og utøvende makt. (Cand theol Jørgen Glenthøj i oppgjør med familiepolitikken til nazistene) Barnet skapes i en kjærlighetsakt, ikke ved kunstig inseminasjon o.a. aktiviteter som de har fra landbruket - og barnet har internasjonal rett til far og mor.

Strømøy sier vider: "Forutsigbarhet og trygghet er nøkkelordene: – Barna må vite hvor du skal, hvor lenge du blir borte, hvordan de kan nå deg, samt hva de skal gjøre om de ikke får tak i deg eller om noe skjer, sier hun

NKA
kommenterer
Erkjennelsene står i kø og burde omgående presenteres for Barnevernet. Barnet kan ikke bare røves fra mor og far til "barnas beste" og "ukjent adresse". Det er barnemishandling og traumedannende. Det samme er "tilrettelagt avhør" av småbarn og lite å stole på. (prof. dr. juris Johs Andenæs) En liten gutt som opplevde "akuttplassering", spurte sin snille pappa: "Hvorfor hentet du meg ikke før." Barnet visste ikke hvordan det skulle få tak i pappa (gråt i flere kvelder) for Barnevernet hadde fjernet barnet uten å si fra og opprettholde kontakten. "Forutsigbarhet og trygghet er nøkkelord." Helt riktig. Si det til Barnevernet!!