Klipp og kommentar, 03.11.2008


Av Lars-Arne Høgetveit, i www.Kommentar-Avisa.no


Iran prøvesprengte?

www.Karmel.net skriver den 31.10.08:
Atomtest maskert som jordskjelv

Et ”jordskjelv” som målte fem på Richtersskala i Iran sist helg var angivelig en atomprøvesprengning, ifølge en iransk vitenskapsmann som var med på prosjektet, melder Israel Insider. Det var søndag kveld (26. oktober, red. anm) at den ”seismiske” hendelsen fant sted nord av Hormuz-stredet, hvor en stor del av oljeeksporten fra regionen passerer daglig på tankskip. Israel Insider skriver videre at et annet ”skjelv” ble registrert noen kilometer unna for to dager siden.”

 

NKA kommenterer

Karmels hovedkilde for oppslaget er http://israelinsider.ning.com/profiles/blog/show?id=2018399%3ABlogPost%3A11698.

Israel Insider skriver bl.a. at utenlandske kilder lenge har spekulert i om Iran er i prosess med å lage ferdige nukleære bomber og at de først vil bli testet når en full produksjonslinje er klar. Israel Indsiders kilde, i Iran, indikerer at Kina og Nord Korea har hjulpet til og at 2 nukleære bomber er klar til bruk.

 

Om informasjonen over er korrekt vil en anta at en kan være få måneder unna, kanskje nærmere, en konfrontasjon mellom Irans ideologi om verdensherredømme under Allah og Vestens ideologi (den som bygde Vesten og ikke den som river Vesten nå) som har sitt opphav i den Treenige Gud. Uansett vil Den Treenige Gud her spille hovedrollen, slik historiens Gud alltid tidligere har gjort!