Klipp og kommentar, 21.08.2006

 

Av Lars-Arne Høgetveit, i www.Kommentar-Avisa.no

 

 

Black metal-stjerne funnet død

 

Fritt gjengitt melder VG NETT 19.08.06:

 

Black metal-stjernen Jon Nödtveidt, 31 år, ble funnet død i sitt hjem onsdag, 16. august. Han var vokalist i det svenske black metal-bandet ”Dissection”. Jon Nödtveidt tok sitt eget liv i et satanistrituale. Expressen melder at man blant annet fant en oppslått Satanistbibel på dødsstedet.

 

Han er tidligere dømt til 7 års fengsel for medvirkning i et drap. I forbindelse med denne saken fortalte Jon Nödtveidt åpent om sin tro på at satan var gud. Han skal nydelig ha blitt opptatt i Misianthropic Luciferian Order.

 

 

NKA kommenterer

En ungdom legger altså sitt liv i hendene på Satan og det hele ender der hvor Satan ønsker, i et ødelagt liv.

Hvem er så Satan? Evangelisten Johannes skriver slik, i kapittel 8 vers 44: ”Dere har djevelen til far, og dere vil gjøre deres fars lyster; han var en manndraper fra begynnelsen og står ikke i sannheten; for sannhet er ikke i ham. Når han taler løgn, taler han av sitt eget, for han er en løgner og løgnens far.”

 

Det er utrolig at noen i det hele tatt lurer på om det er åndsmakter involvert i musikken, til og med presterer noen å få mennesker til å tro at man bare kan sette ”kristen” foran heavy rocken så er den stueren. Hvilket ansvar foreldre generasjonen her har pådratt seg!

 

Musikken er en bokseåpner inn til sjelen og åpnes sjelen med Satanmusikk får det store og evige konsekvenser, med lidelser for den det gjelder og vedkommendes familie og venner.

 

Hadde kristenheten advart sin medvandrere mot hva ugudelig musikk kunne ødelegge ville nok en del ha lyttet og liv vært reddet, men det ville også blitt de kristne hån og spott til del. Men det ville det være vært!

 

En liten musikkutglidning fører lett til større frafall, det er samme livslov der som på andre av livets områder. For å få en liten smak på hva man bør vite om sang og musikk kan artikkelen Sang og musikk i hjem, skole og menighet leses.

 

Det er mulighet for at livet til Jon Nödtveidt kunne fått en annen utgang om han hadde hatt folk rundt seg som kunne latt han fått høre Jesus så alltid på Syndere først, det ble meg min redning og Fred - også da han var en liten gutt.