Klipp og kommentar, 09.12.2005

 

Av Jørgen Høgetveit, i www.kommentar-avisa.no

 

 

Israel skal bort!

 

Jyllandposten i Dk skriver den 8.12.2005 følgende:

 

”Iran: Tyskland og Østrig kan huse Israel

Irans højrereligiøse præsident, Mahmoud Ahmadinejad, sagde torsdag, at Tyskland og Østrig bør huse staten Israel på deres egen jord, hvis de føler sig skyldige i massakrerne på jøder under Den Anden Verdenskrig. - - - - - - -  Tyskland og Østrig. Giv nu en, to eller tre af jeres provinser til det zionistiske regime, så de kan skabe et land dér, som hele Europa vil støtte, og problemet vil blive løst ved roden, sagde Ahmadinejad. ”

 

NKA kommenterer

Så vidt vi husker var det ikke lenge siden en av de ledende i Iran uttalte at Israel burde slettes av kartet. Han møtte en internasjonal storm for dette utsagnet – og måtte moderere seg kraftig for ikke å få alt for store og mange internasjonale problemer.

Nå er deres president ute med et utsagn som – nok ikke er så brutalt i sin form – men som sier akkurat det samme som at ”Israel bør slettes” av kartet – i alle fall i Midt-Østen. Og så til og med utvise den frekkhet og brutalitet å henvise jødene til Tyskland og Østerriket hvor antisemittismen var verst i hele Europa, og hvor den blomstrer igjen!

Nei, sannheten er nok den – at når tiden er inne – ønsker disse folkene ut fra deres islam – å fjerne både Israel og jødene fordi det alt for tydelig minner om den eneste og sanne Gud – som er Abraham, Isak og Jakobs Gud. Alle de andre er avguder.