Gjestekommentar, 30.01.12

 

Drep jødene!

Av Jan Pedersen, i www.Kommentar-Avisa.no

 


Muftien i Jerusalem har talt.

 

I disse minnedagene over de mange jødedrapene under siste verdenskrig, der begrepet Holocaust står med sin uhygge, kommer muftien  av Jerusalem, Muhammed Hussein, med  sin oppfordring til å drepe jødene. Etter kritikken mot hans tale ved Fatahs 47 års markering 9. januar, som også ble sendt på offisielt palestinsk tv, begrunner han dette med at det er sitat fra profeten Muhammed , og det kan ikke røres ved eller endres.


I følge avisen Israel Hayom sa muftien bl.a. følgende: -For løsningens dag vil ikke komme før muslimer begynner å bekjempe jøder og drepe dette avkommet fra griser og aper. Det er den islamske tradisjonen som Muhammed oppfordret oss til som tilbedere av Herren, og for at forløsningen skal skje , må vi sette i gang første del av planen, som går ut på at muslimer skal drepe så mange jøder som mulig. Selv om jøder gjemmer seg bak steiner og trær, må de fanges og drepes.

Heldigvis har vår utenriksminister tatt klar avstand fra disse uttalelsene. Han kaller disse for totalt uakseptable. Det gjør godt å vite, ettersom en vet at Støre  har hatt en relasjon til muftien over lengre tid.

 

Skal disse markeringsdagene til beste for jødene, nå også innlede en ny norsk antisemittisk holdning? 70 års markeringen av den forferdelige Wannsee-konferansen og nazistenes endelige løsning av jødespørsmålet, (link, red anm.) 70 års markeringen av den norske forbrytelse mot jødene i 1942 på selveste Holocaustdagen, der statsminister Stoltenberg beklaget dette, vil dette resultere i en mer aktiv norsk politisk kamp mot antisemittismen? Vi får håpe det.