Gjestekommentar, 19.03.08

 

 

Den nye ”ekteskapslov” og Satans kraftige virksomhet, 2. Tessalonikerbrev 2, 9.

 

Av Trygve E. Gjerde

 

Det er vanskelig for en kristen å forstå eller sette seg inn i den ondskap mot Gud som ligger som grunn for den nye ”ekteskapslov”. Guds Ord kaller dette: Lovløshetens hemmelighet eller Antikrist, han som Herren skal fortære med sin munns ånde og gjøre til intet ved sin tilsynekomst i herlighet; han som lar sitt komme skje, etter satans kraftige virksomhet, med all løgnens makt og tegn og under. 2. Tes. 2, 7 – 9.

 

Denne ”ekteskapslov” er ikke kommet i stand ved en visdom fra Gud, det er åpenbart, for denne visdommen kommer ikke ned ovenfra, men er jordisk, naturlig, djevelsk. Jakob 4, 15. Den ekteskapslov som gjelder for Gud og Hans barn, den ble gitt som den første Pakt mellom Gud og menneskene i Edens have der Gud erklærte Adam og Eva for rette ektefolk. Dette skjedde for 6000 år siden og er grunnet på Guds sannhet og skapervilje!

 

Den nye ”ekteskapslov” er grunnet på satans løgn og bedrag og hat mot Guds skapervilje. De homofile står frem og grunngir sin lov ved å si at nå har deres barn de samme retter som vanlige ektefolk. Men hvordan har de som homofile fått disse barn?

 

Det var en debatt i en skoleklasse på Østlandet om disse ting. En gutt som jeg kjenner sa da: ”Men Bibelen sier at homofili er synd og er ikke rett!” Han la da merke til at en annen gutt i klassen løp på dør. Han tok kontakt med denne gutt i friminuttet. Det viste seg at hans mor hadde jaget hans far ut av huset og en kvinne hadde flyttet inn i stedet. Denne gutt hadde et normalt følelsesliv og det ble en overveldende vondhet på jord for ham å se at hans mor behandlet en annen kvinne på samme måte som hun tidligere hadde gjort med hans far. (siste setning justert på to punkter, red)

 

Slike barn blir ødelagt for livet og en må spørre: Hvor er Barnevernet? Var det noe sted de skulle gripe inn, så måtte det være her! Denne mishandlede gutt ble for øvrig den andre gutts beste kamerat, for han hadde ”stukket hull på byllen” og det ble til hjelp for en stakkars gutt som var på randen til å gå under i elendighet på grunn av satans kraftige virksomhet, med all løgnens makt – forførelse og urettferdighet.