Gjestekommentar, 15.06.07

 

 

”Fred nå!”

 

 

Av Bjarne Kydland

 

Barack Obama (US president-kandidat) kan fortelle verden at ”president George W. Bush gjør verden til et farligere sted.”  Han skal åpenbart skape ”Fred nå,” kan det høres ut som. Det er godt og vel at han er optimist, men med ambisjoner om å bli neste president i USA burde han hatt mye større bakkekontakt og realitetssans enn som så. Han har de samme illusjoner som venstresiden er så velkjent for: ”Fred Nå!”, sier de. Min oppriktige mening om den tingen er at om noen kan gjøre verden farligere enn den er, mangler vedkommende skikkelig bakkekontakt og bør så langt fra bli president, allerminst i USA.

 

Ta et eksempel: ”Se til Norge!”  ”Verdens rikeste land.” og ”Beste land å bu i.” Og jeg vil føye til: Aldri opp til våre dager angrepet noen, men delt med seg av alt det beste vi har: Penger/økonomi og misjonærer. I det hele tatt vært et lysende eksempel for alle verdens nasjoner. 

 

Hva skjer?

Dette folkets regjering, Det norske folks regjering går inn for enda mer død og gru og det med ”nebb og klør”, i det de sender milliarder til det verste terrorregimet  i verden (bl.a. i Gaza) og som aldri opphører med sine dødserklæringer mot naboens land og folk, -her hvor deres etniske slektninger (araberne) deltar i liv og velstand tilliks med jødene selv. Hva er det som skjer nettopp i dag, anno 13. juli 2007?  Det gamle ordet: ”Revolusjonen spiser sine barn.” går her til fulle opp i sin mest grelle form, med alle de verste resultater og utslag noen kan forestille seg.  Hva sier så venstresidens representant statssekretær Raymond Johansen til dette, på kritikk fra Frp?  ”Det er nettopp nå vestens nasjoner bør manne seg opp og sende sine ”dollar” til Hamas og Fatah (Fatah, hvis lest bakvendt betyr  DØD/HATAF) 

Bibelen sier: ”Alle som hater meg elsker døden.” (Ordspr. 8, 36B)  ”Jo, for hva er alternativet?” spør han seg og bør så absolutt selv avgi svaret.

 

Hva skjer?

Her går norsk venstreside inn for støtte til en vold så dominerende kraftig, at når de får smake egen medisin fra israelsk side, klarer de likevel ikke å stoppe drapene/hataf, men vender bare våpnene mot egen befolkning: slekt og venner, naboer og infrastruktur. Hvorfor skulle ikke denne venstresiden ”importere” samme ”politikk”  -  denne ”politiske korrektheten” til hjemlandet, til oss?  Kan Raymond Johansen svare?  Ville ikke det vært ”reinspikka” SV-politikk og Stoltenbergs ”Ny retning?”