Gjestekommentar, 25.06.07

 

 

En tenkt apokalypse.

Oljefondet.

 

 

Av Bjarne Kydland

 

Hva er det vi ser, i dag, med hensyn til dette fondet, var det ikke sagt størrelse 2000 milliarder kroner.  Dette sitter staten og ruger på år ut og år inn. ”Vi må spare til kommende generasjoner, heter det så fint, mens altså nybygde barnehagehus og landets infrastruktur ”ramler i stave.”   Veiene er til tider nesten ufremkommelige.  Men, barnehageutbyggingen, av alt, er blitt ”en hellig ku.”  Mao: ”Gi meg barna inntil 6 års-alder, og jeg skal beholde dem resten av livet.”  Men, ”Skitt i de som vandrer mot utgangen av livet. De er ubrukelige” 

 

Vil ikke kommende generasjoner høste alle frukter av at landet per dags dato ruster opp all infrastruktur og eldreomsorg på det kraftigste? Men, hvorfor ruste opp KRL-skolen hvor elevene av i dag ”ikke kjenner skilnad på hoggorm og geit?”

Samtidig ”ligger” regjeringen og lengter etter om ikke Hamas snart skulle gi et lite vink om nye milliardbehov. Og milliardene blir beredvillig ekspedert ut over landegrensene, til selverklærte massemordere, av et helt folk.

 

Den dagen det oppstår en verdenskrigslignende situasjon ligger det altså nå, i Norge klar 2000 milliarder innsatskroner. Hva skulle være i veien for det? På et ”øyeblikk” kan de overføres dagens mottagere og deres allierte. Og Norge faller i grus som de flunkende nye barnehage-byggene. ”Gi meg barna - - - - -.”  Alluah  Acbar!” synes man å mene!