Gjestekommentar, 12.08.06

 

 

U.N. - ”United Nothing.”

 

 

Av Bjarne Kydland

 

I et lite oppslag, ment for å slå et slag for evangelisering ble det oppfordret å ta tilbake initiativet i samfunnsdebatten, og det ble spurt slik:  Hvorfor er det homoaktivister, liberalteologer, underholdningsbransjen og politikere  (les:  Hamas-vennlige politikere og andre som florerer dagspressen og TV.  (forfattere: (Jostein Gaarder) kulturpersoner: ( Erik Hillestad)  min parantes;  -avisredaktører)

Mitt svar skal ingen være i tvil om. Vi er i 2. Tim. 3:  ”Men dette skal du vite, at - - - - - - - - .

 

For nå bare å forholde meg til de Hamas-vennlige politikerne, og for den del UN selv.   (les: United Nothing, bestående av 60 %  diktaturstater). FN har jo vedtatt den pompøse og rigorøse resolusjon 1559 som klart og tydelig forlanger at Libanon avvæbner Hisbollah. Libanon gjør ”nothing” og Hizbollah invaderer hele landet, ikke minst Sør-Libanon som Israel forlot, og har nå begynt å overøse Galilea med sine raketter, like til Haifa.

 

I dag ser vi at Israel påtok seg oppgaven selv, men da blir ”hylekoret” unisont, som i alle tidligere og tilsvarende situasjoner hvor jødene i selvforsvar var i ferd med å ”overkjøre” diktaturet.  Jeg hører dem si: ”Denne oppgaven er tildelt Libanon og ikke dere jøder. Kom dere ut fortest mulig. Resolusjon 1559 er myntet på Libanon.”  (-utlagt: ”Nothing”)

 

Er det noe rart at FN blir omdøpt til ”United Nothing”, en sammensvergelse hvor diktaturene er i overvekt og dermed gjør saken vondt verre for jødene. Dette viser bare en ting: UN og Hisbollah er ett og det samme, og kan umulig tilføye menneskeheten noe positivt.

 

Sett på bakgrunn av innledende lasteleksikon må en bare gå ut fra at forråtnelsen er ustoppelig, gode og sanne argumenter aldri så mye. Her trives Løgnen best. Løgnen med stor L. Folkenes bastioner går mot full oppløsning og smuldrer hen og arenaen blir et altfor enkelt bytte for Antikrist å overta, så lenge det vi kan kalle i nærheten av helvete måtte få frie tøyler.