Gjestekommentar, 09.05.06

 

 

Regjeringens manipulering i Midtøstenspørsmålet

 

 

Av Bjarne Kydland

 

Regjeringen Stoltenberg taler med to tunger i Hamas-saken, -i spørsmålet om åpning/ikke åpningen for Hamas-terroristers adgang til å legge sin blodige sak frem for landets myndigheter.  Islamister som i de sterkeste ordelag beklager at Hitler forfeilet sin ”Endlösung”.

Deres dagsorden er presis den samme: å fullføre Holocaust, til fordel for det verdensvide islam-regime, -en verden som et eneste stort Saudi Arabia. I denne kampen er selvsagt Israel den første brikken. Kristin Halvorsen og hennes SV har arbeidet og arbeider utrettelig for den  samme målsettingen.

Regjeringen Stoltenberg forespeiler at disse Hamas-representantene først må avstå fra vold og anerkjenne Israels rett til å overleve som stat, i Midtøsten. Går det an å ta Stoltenbergfløyen på ordet i en sak som denne?

 

Måtte ikke samme Stoltenberg i utgangspunktet ha full peiling på hva slags ytterliggående Hamas-fløy han åpnet for til egen regjering? Selvsagt visste han det. Dette spillet kalles manipulering (bløff og fiksfakseri).

 

Og Akselsen, som bærer til torgs at Hamas først må avstå fra vold og gi Israel full rett til sin egen stat, legger til: ”Men det må nå vel være bedre å snakke med folk enn å avvise dem”. (etter minnet)

Her må en kunne spørre: Hvem er det som ikke vil ”snakke med folk”, men som derimot, etter utallige utsagn og skrifter vil likvidere dem? Skal Israel manipuleres til å ”snakke” med et Hamas om hvordan de best kan få ryddet dem av veien? Vil Hamas undertegne en avtale med Israel, uten at de dermed også håper og tror at den eventuelt samtidig, over tid kan være en snarvei til å få slettet Israel av kartet, og aller helst ved løftebrudd?   Historien, Koranen og Yassir Arafat har for lengst lagt opp til denne ufravikelige praksis.

 

Akselsen og andre venstrevridde kan manipulere og snakke så lenge de måtte orke, men sluttresultatet er gitt: Dere legger opp til et nytt Holocaust, med ”snakket” deres.

Nettopp dette har EU`s  25 nasjoner,  USA, Israel, Egypt, Marokko og Jordan for lengst innsett og forstått. Også flertallet av Det norske folket har forstått så pass. Da må konklusjonen bli: Norske myndigheter, med SV i spissen stiller seg på linje med Iran også her. Kristin Halvorsen tar regien og Stoltenberg bedriver ”plapring” og bløff.  Regjeringen spiller dermed det som er verre enn ”russisk rullett” med landet vårt som innsats.

Har folket virkelig fortjent denne skjebnen?