Gjestekommentar, 18.08.06

 

 

 ”Mine styrker”, Hassan Nasrallah

 

Av Bjarne Kydland

 

Bergens Tidende melder slik, søndag 13. august: Beirut: Hizbollah-leder Hassan Nasrallah sier at hans styrker vil rette seg etter en FN-forhandlet våpenhvile. I en fjernsynstale sier han også at Hizbollah vil samarbeide med den libanesiske hæren og FN-styrker når de blir utplassert i Sør-Libanon. Men han sier samtidig at Hizbollah har rett til å bekjempe israelske styrker, så lenge de står på libanesisk territorium.  NTB-REUTERS

 

Hvor mange alminnelige norske borgere ser egentlig den totale galskap i dette ”ræset?”  Hizbollah`s avvæpning var FN`s forlangende, i år 2000. Det motsatte var resultatet.

En naivitet overfor islam som grenser til det patologiske/debile.

Hvor mange alminnelige norske borgere tror på Hizbollahs ”omvendelse” fra motarbeid til medarbeid? Eller var det FN`s skjulte agenda at Hizbollah skulle få frie hender?

 

I dag sier mannen som skulle avvæpnes: ”Mine styrker.”   ”Hans styrker vil rette seg etter en FN-forhandlet våpenhvile,” og tilføyer; ”Hizbollah har rett til å bekjempe israelske styrker så lenge de står på libanesisk territorium.” (les:  islamsk territorium, som  Jødeland også er,  i følge islam) Er det også FN`s egentlige mening? 

FN, -bestående av 60 % diktaturer sier seg i dag vel tilfreds, og glemte sitt vedtak dagen etter. Det er mitt håp at de alminnelige norske borgere nå vil innse at UN (FN) er et  United Nothing”. 

 

Hadde FN, i dag vært det folk flest tror, så hadde ingen Nasrallah eller Hizbollah funnes lenger. Jødeland og Libanon ville ha florert, som aldri før, men UNIFIL (United Nations Interim Forces in Lebanon) ”lakk som en sil” og Libanon gjorde ”nothing” for å  normalisere landets politiske forhold. Israel var lurt i  bakhold, som en også kan mistenke var FN`s egentlige hensikter:  Å lure verden opp i stry.”  Eller?

 

Mer enn 60 % av den alminnelige norske presse er minst like ”politisk korrekte” som FN og Hizbollah.

De vil kvitte seg med Jødeland og Israels Gud. Søknaden innvilges, sier Skriften, og ”lovløshetens hemmelighet” er åpenbar for alle.  (2. Tess. 2,7)