Gjestekommentar, 29.09.06

 

 

Bare løgn!  Alltid løgn!

 

Bjarne  Kydland

 

Yassir Arafat (Y.A.) løy hele tiden!” var Terje Rød-Larsens (T. R.-L.) utsagn om PLO-lederens livsgrunnlag og virksomhet. Vel å merke: Her får vi endelig, noe som alle visste en usminsket sannhet, ”slått i bordet”, og  det fra helt uventet hold. Denne 100 % gjennomførte løgnmanien praktiseres fortsatt, av Y.A.`s mest trofaste disipler, til forsvar for Israels utslettelse ”fra kartet.”  Ett par eksempler er: Ex-statsminister Kåre Willoch og Atle Skjærestad, journalist i Bergens Tidende.  Av denne grunn, blant annet har Norge i Israel blitt stemplet som verdens mest fiendtlige land, bekreftet av deres ambassadør til Norge: Miryam Shomrat.

 

Israels fiender har, som sagt løgnen. Den er også det eneste de har, og den brukes flittig til siste trevl/nikk, til liks med Y.A.`s daglige øvelser. (T. R.-L.)  Derfor blir da alltid Israels fiender liggende ”et hestehode foran”, som Politiforbundets leder Arne Johannessen sa om de kriminelles virksomhet. Det finnes selvsagt ingen noen steds som kan forholde seg seriøst til løgner og halve sannheter og slik oppstår den møysommelige debatten, munnhuggeriet og ordkløveriet og det intetsigende, kjedsommelig snikk-snakk, som raser over norske TV-skjermer fra tid til annen. Og de som lyver mest geberder seg da også mest og setter opp det saligste ansiktsuttrykk, og er selvsagt også Israels beste venner.  ”Gud fri meg fra mine venner - - -  osv.”  Jo, for ”Israels-vennen  Atle Skjærvestad forstår ikke at det kan være bruk for ”panservogner mot spretterter.”  Han sa spretterter, og han om det.

 

Men fra norsk ”debatt”, til alvoret i saken.

 

”Gud har ingen sønn!” sier Koranen og står det oppslått i Moskeen, likefullt er det islams store skrekk at nettopp Sønnen snart vil returnere til jorden, -til Israel og Oljeberget. Dette må for all del ikke få skje! Derfor må Israel utslettes. Kan det da være noe rart i at de som tror, nettopp på Sønnen, vil engasjere seg like heftig for at Han snarlig må komme og blant annet få slutt også på denne norske tullete Israel-debatten?

 

Men, nå leste jeg nylig i Dagen (25/9.) at:  - Kristen journalistikk anses ikke seriøst.”  Så da så.