Gjestekommentar, 09.06.06

 

 

Å tro løgnen fremfor sannheten

 
Av Trygve E. Gjerde

En ung mann, 19 år, leder for unge Høyre i Rogaland, har sagt sannheten om den nye ”kjønnsnøytrale ekteskapslov”. Dette skapte rabalder hos de eldre, som nå lenge hadde trodd løgnen fremfor sannheten. De unnskylder hans ærlighet og rett frem tale med at han er så ung og uerfaren i det politiske liv. De vil med andre ord si: ”Han har ikke lenge nok vært påvirket av løgnen og de løsaktige politiske ideer til at han er formet etter vårt system, men får han noen år på baken så blir han bra, da tror også han løgnen fremfor sannheten.”

Slik tenker dagens politikere. Det er det ”normale”, det ser vi hvert valgår!

Da Gud innstiftet ekteskapet mellom Adam og Eva som den første pakt Han inngikk med mennesket, ja, så var det ikke mellom to personer av samme kjønn. Gud lot det falle en tung søvn over Adam, og Han tok ut et sidebein og skapte den første kvinne. Dette gjorde Han for at de skulle være Guds medarbeidere i det store skaperverk, det å befolke jorden, lage barn, oppdra barn og gjøre dem dyktige til all god gjerning.

Denne nye ”kjønnsnøytrale ekteskapslov” som de rødgrønne drømmer om og Høyre omfavner, den har ikke dette formål for øye, nei, den har noe ganske annet som sitt mål, nemlig: Forførelse, løgn, kraftige villfarelser, forvende den naturlige bruk (av forplantningsorganene) til den unaturlige, skjendige lyster, skammelig utukt, gudsbespottelse, hor, usømmelighet, ondskap og gudsforakt, og til sist evig fortapelse i helvetes ild. Åp. 20, 15; 21, 8 og 27; 22, 15.

Kjære Gud! Vekk dem opp før det er for sent!