«Rigged» – USA valget 3. november 2020


Av Lars Arne Høgetveit
, i www.Kommentar-Avisa.no – 19.04.22

3. april 2022 kom dokumentaren «Rigged: The Zuckerberg Funded Plot to Defeat Donald Trump» (Sees her: Rigged – 5 USD for digital tilgang.) Dokumentarens fokus er på de 400 millioner USD som ble donert fra Facebooks Mark Zuckerberg (via hans private konto i Silicon Valley Community Foundation, SVCF. SVCF er også ofte brukt av andre millionærer på venstresiden for å fordele penger ut dit de vil i samfunnet.) til valget slik at bl.a. sikkerheten under Covid kunne ivaretas – ble det sagt. Største pengesum noen gang fra en person til ett president valg i USA. Små penger gikk til valg forebyggende mht covid, litt penger gikk til republikanske styrte områder og det meste gikk til store demokratisk styrte byer i Arizona, Georgia og Wisconsin. Alle avgjørende vippestater – for å sikre at Donald Trump ikke ble gjenvalgt. Det underlige var at republikanerne tok 14 nye seter i representantenes hus og hadde de tatt rundt 6 seter til ville de fått et flertall – samtidig skal Joe Biden ha fått ca 7 mill. stemmer mer en Trump – ca 81 vs 74 mill. Og i Arizona ut-spilte republikanerne demokratene i alle områder der Zuckerberg penger ikke ble benyttet.

Vi husker Time Magazine som 04.02.2021 omtalte i «The Secret History of the Shadow Campaign That Saved the 2020 Election» hele plottet gjennom 12 mnd. frem mot valget der venstre siden inkl flere på «høyresiden» offentlig skrøt av hele apparatet som ble igangsatt for å felle Trump. Donasjonen fra Zuckerberg ble også nevnt i Time M., men først nå har man dokumentert fordelingen og bruken ned i detalj i Rigged.

Kampanjesjefen for Barak Obama, David Plouffe og Hillary Clintons sjefs strateg for Clintons valgkampanje, Joel Benenson drev dette arbeidet og styrte mye av disse 400 mill.
USD i Chan Zuckerberg Initiative (CZI) og ned via Center for Tech and Civic Life, CTCL! CTCL gikk fra et årlig budsjett på 1 mill. USD til 328 mill. USD. CTCLs jobb var å involvere seg i trening av valgpersonell, info om valg metoder etc etc.

69,5 mill. USD gikk fra CZI til Center for Election Innovation and Research, CEIR. CEIR jobber bl.a. med og øke valgdeltagelsen.

 

I følge Rigged var bruken av Covid hoved innfallsporten for at det ble brukt bl.a. «ballot boxes» (drop boxes) ute i parker o.l. og det var flere steder uten krav til ID. Mail in balloting (absentee voting) ble valgets største trussel, slik Jimmy Carter og James Baker hadde konkludert i 2005 som farer ved et valg. Og det var svikt i kontrollen av signatur på stemmeseddelen mot velgers tidligere registrerte signatur (matching signature) – da vet man ikke hvem som sendte stemmen.

 

Rigged presenterer at alene Mark Zuckerbergs penger fikset valget for demokratene, og da holdes fusket med valgmaskinene og Kinas cyberangrep direkte inn i valget, utenom.

 

Staten Georgia fikk alene 50 mill. av de 400 mill. USD og av de gikk 94 % til demokratiske områder og uten matching signature på mail in balloting mistet man helt muligheten til å vite hvem som hadde stemt.

 

Rigged nevner lite om dette, men valgfusket fra Mark Zuckerberg m.fl. fikk alvorlige konsekvenser for verden, USA ble avhengig av energitilførsel igjen, inflasjonen steg dramatisk, Afghanistan ble et mareritt, Ukrainakrigen startet, USAs dollar er nå i risiko for å miste sin rolle som verdens valuta, Taiwan lever nå i stor frykt for at USA ikke lenger kan hjelpe dem m.m. Og vi kan være på vei inn i en 3dje verdenskrig fordi USA ikke lenger har en person som FOREBYGGENDE ikke setter hardt mot hardt og at despoter nå vet at det ikke er en reel makt bak ordene fra USAs president.

Noen skjermdump fra Rigged.


Et bilde som inneholder tekst, skjermbilde, overvåke, skjerm

Automatisk generert beskrivelse 

 

Et bilde som inneholder tekst, skjermbilde, overvåke, skjerm

Automatisk generert beskrivelse

 

Et bilde som inneholder tekst

Automatisk generert beskrivelse