Norges Kommentar Avis startet i 2004
og markerer seg i mediebildet.


Av Jørgen Høgetveit, www.Kommentar-Avisa.no – 12.12.2021

Geir Furuseth i Document.no har 09.12.21 en interessant betraktning om nettavisenes invasjon i avismarkedet og inntar markedet mer og mer. Vi klipper.
"Dagene blir ikke helt de samme uten Document. Ikke sant, hovedstrømsmedier og gode lesere? Løssalgsavisenes æra er over, Internett og frie, usubsidierte medier som Document har ødelagt deres monopol, og delvis deres grep om leserne. Men Document leses også av andre medier, selv om de ikke alltid er så nøye med å fortelle sine brukere det."

Og så fortsetter han med ulike eksempler om hva som skjer i koronatider i de forskjellige nasjonale og internasjonale medier. Og det er så mangt med h. p. kildehenvisning eller ikke.

Det er dog ikke vår sak i denne sammenheng, men om nettavisene innmarsj og fremmarsj i avisverdenen, for nå har Norges Kommentar Avis vært på nettet siden 2004 - med så og si ren dugnad fordi tiden er forvirrende og vanskelig med massive angrep på vår "judeo-kristne" arv - så det ble lagt tungt på oss å gjøre noe med det. Og litt har vi tydeligvis lykkes.

Litt støtte har vi fått - men det hadde gjort godt med mer støtte for det har gått mange timer og en del utgifter vi har betalt med glede. Ikke minst når vi har sett seertallene stige jevnt og sikkert.

Så er vi fortsatt opptatt av å forbedre kanalen ut og nå dere der ute med innsikter og oversikter til hjelp - og hører gjerne fra dere.

Avslutningsvis regner vi fortsatt med deres forbønn og mer støtte fra dere der ute - for tiden er ikke blitt bedre på stadig flere livsområder.