"Human Rights Service" om orkan over Europa

 

Av Jørgen Høgetveit, i www.Kommentar-Avisa.no – 06.07.18

 

Det er med en viss tilfredshet, men ingen glede man leser teksten fra Human Rights Service (HRS). Det kommer av hva du kan lese på slutten av denne artikkel om hva vi i Norges Kommentar Avis har prøvd å si i mange år.

Men først ett klipp fra HRS, datert 25.06.18:

"Orkankast i Europa fra høyre. Det blåser ikke bare en ny politisk vind over Europa, det blåser opp til orkan. Hanni Afsar  

Allerede i 1987 skrev visjonæren Eduardo Farah at Europa er i ferd med å begå selvmord. Han mente at asylreglene blir misbrukt på det groveste av 68’er-ideologene. Venstresiden har siden stemplet enhver kritisk ytring om masseinnvandringen til Europa som fremmedfiendtlig. De som har opponert, er blitt beskyldt for å være rasister og blitt svertet og degradert – som menneske – i de etablerte mediene. Selv om det foregår en massiv velgerflukt fra de såkalte sosialdemokratiske partiene i hele Europa, er det fortsatt noen fanatiske venstreideologer igjen som i ren blindhet fortsetter sitt «humanitære korstog». Hysterisk har de angrepet ikke bare sin egen velgermasse, men også høyrefløyens partier har måttet unngjelde. Nå er det EU-toppmøtet i slutten av uken som står for tur, om migrasjonskrisen og asylpolitikken er det altomfattende temaet. Tvangsfordelingen av asylsøkere ble en skikkelig fiasko for Angela Merkel. Hele EU-etablissementet, med virkelighetsfjerne toppbyråkrater, er nå trengt opp i et hjørne. Den ungarske statsministeren Viktor Orbán hevder at «Vesten vil falle» (…) «Mørke skyer samler seg over Europa på grunn av innvandring». Og Tsjekkias president, Milos Zeman sier: «Erfaringer fra Vest-Europa viser at det i praksis er umulig å integrere muslimer i de europeiske samfunnene.»"

De avslutter slik om våkenheten til div. partier: "Like akterutseilt som partiene på ytterste venstrefløy, Rødt, SV og MDG med. For man kan lyve til seg velgere over tid med en falsk virkelighets-beskrivelse, men så vil korthuset falle sammen. En politisk orkan bygger seg opp."

Det dypt tragiske er at den sentrale og ressurssterke stormakt i Europa - Tyskland - igjen er i ferd med å gå opp i den "politiske liminga." Venstresida har - antagelig vel planlagt (Rahen USA) med Frankfurterne (68-erne) i spissen - finansiert og gjennomført masseinnvandring for å undergrave den "Vestlige sivilisasjon" - ikke med vanlige flyktninger - men økonomiske flyktninger som var lett å sette i bevegelse. En del av USA`s befolkning forstod dette tilslutt, og med et nødskrik valgte de Trump. I flg. (Franklin Graham) ikke minst etter manges bønner ble han innsatt av Gud. (Romerbrevet 13) Men det kan være både til hjelp og dom. Nå er Europa så skakkjørt at de gamle kreftene med jesuittene i kulissene fører fram igjen de nasjonal-sosialistiske kreftene som har slumret lenge. (Kfr. bladet Der Stern med nazist i sjefsstolen o.m.a.)  Og med utgangspunkt i Bayern vipper de samfunnsmakta ut av nevene på de mer moderate - og vi har det gående på nytt. Putin er nok fullt klar over dette - og vil ta sine forholdsregler både i Nord og Øst - og selvsagt mot Europa, hvor en rekke av randstatene er blitt tatt inn i NATO. Så har vi Moskva - Rom i tottene på hverandre igjen. I "Moskva - Rom. 14 epistler - - " av Olav Valen-Sendstad er hans budskap: Hold ditt hjerte og din tanke langt, langt borte fra Moskva og Roms veier. - Og det kan man ikke akkurat si at Norge gjør i dag - aldeles ikke kirken. Og som OVS understreket ikke kunne skje om "evangelisk kristendom var levende blant oss."

Til slutt får en lov å minne om en artikkel i Norges Kommentar Avis fra Jerusalem Post som het "Man kan kalle det frykt", skrevet av Emanuele Ottolenghi. En glimrende forutseende artikkel om det som skjer nå. Det var i 2004 og vi har repetert den flere ganger siden.

Selv kjente jeg sterkt på en farlige utvikling da jeg skrev diktet under i år 2000 og talte til støtte for presten Lyngmo i kamp mot stat og kirke: LYSENE SLUKKES NÅ OVER EUROPA:

 

"Lysene slukkes nå over Europa,"

ød`lagt til grunnen - rettferdighets verk.

Sprengt er nå freden - bygget av troen

murer av samhold som gjorde den sterk.

 

Bibelens budskap er plukket i stykker,

innbilsk, hovmodig av menneskemakt,

Barna får stener og døende giften,

borte er brødet og vintreets saft.

 

Vend da tilbake ò arme fortapte,

vend dog tilbake til Fredsfyrstens hus

det som Han skapte - den evige bolig,

full av forsoning og lovsangens brus.

 

Kanskje skal lyset flamme her nordfra

himmelens nordlys i natten gir tro,

at det fra himlen - og kampen kan komme,

lys fra det høye som sjelen gir ro.

 

Koklebygda april 2000 Skrevet til stormøte i Alta til støtte for Lyngmo og Thorsen. Innledning lød omtrent slik av den britiske utenriksminister i 1914: Nå slukkes lysene - -