Begrenset atomkrig i Syria innen 18 dager?

Av Lars-Arne Høgetveit, i www.Kommentar-avisa.no – 16.02.16

Det første som forgår i opptrapping til krig og under en krig er Sannheten – så fasiten på hendelser får man lenge etter at hendelsen er over og kanskje aldri i detalj.

Men vi vet at ISIS rydder ut alt som stenger veien for deres «Mesias» HADI som de venter når som helst. De rydder veien så godt de kan for han og om nødvendig med atomvåpen.
Så skal de opprette sitt globale rike med Fredsfyrsten. Men som vi vet vil Messias med «lov og rettferdige dommer regjere fra Jerusalem og ISIS vil aldri kunne komme Messias i forkjøpet. Hvor innbilsk kan en bli og hvor ettergivende, kan en spørre seg om norske biskoper kan bli når biskop Nordhaug begynner å lese fra Koranen i de norske Gudshusene?

Videre vet vi at atommakten Pakistan har lovet saudiene atomstøtte om Iran rører på seg - mens saudiene tar ISIS og Syria. Saudi Arabia med allierte forbreder nå en slik mulighet.

Noen tanker til ettertanke om denne invasjonen leser du her i ToreBlogg der info er hentet mye fra «News»:
http://toreblogginfo.blogspot.no/2016/02/13-febr-2016-begrenset-atomkrig-innen.html

Så kan man videre spørre seg: Har Pavens nye kontakt med Russland noe med dette å gjøre. Paven var, etter godkjenning fra Putin, på Cuba og møtte patriark Kirill i Den russisk-ortodokse kirke og de omfavnet hverandre. Ser man for seg at de vil samle det gamle romerske rike i konfrontasjonen med det som bygger seg opp i Midtøsten?

Det er uansett sikkert at Herren følger godt med og lar ikke dette gå upåaktet hen – Hans Ord vil gå i Oppfyllelse til den minste detalj. Så løft deres hode for deres Forløsning stunder til.