Avisene går dukken - NKA kommenterer videre på dugnad

 


Av Jørgen Høgetveit
, i www.Kommentar-Avisa.no – 22.03.16

Den ene avisenes papirutgave etter den andre siger kraftig i opplagstall - og for å redde stumpene blokkerer de hjemmesidene sine mer og mer bl.a. som V.L. har begynt med for å fange lesere som kan bli abonnenter: " Hei! Vi ser at du setter pris på god journalistikk. Som abonnent har du tilgang til alt vårt innhold på vl.no og e-avisen. Registrer deg nå og få tilgang til ytterligere 10 saker." Aftenposten er ikke særlig, om noe, bedre og de andre kommer etter.

Men vi i Norges Kommentar Avis - prøver oss ikke på slike krumspring. Vi har rikelig tilgang på stoff fra inn og utland - stoff som interesserer oss og forhåpentlig dere. Lesertallene tyder på det. Og det er sakene vi er opptatt av - de riktige og viktigste sakene. De løpende - ofte feilaktig personfokuserte sakene - skandalesaker etc. etc., masse sport som er et godt stykke fra "en sunn sjel i et sunt legeme" - skriver vi lite eller ikke om. Vi prøver å sortere ut viktige saker i alle relasjoner og kommenterer dem i dybden - gjerne med lange artikler - som vurderer alle relasjoner i bibelsk lys. Vi begynner faktisk å dra på åra i NKA også. Siden 2004 har vi vært på nettet og det ligger flere tusen artikler du kan lese aldeles gratis.

Så bruker vi litt YouTube - som vi håper å kunne bruke mer. Du har vel oppdaget at du kan koble datamaskinen til TV-skjermen og spille av for eks. en YouTube tale for familien eller en større gruppe du ber inn til en kopp kaffe og en nyttig samtale? For det kan du altså! Se i høyre stolpe på NKA.

Facebook legger vi mer småsaker på med korte kommentarer. Det gelder å velge de viktigste sakene og "kristne tanken" i vurderingene som sjefsredaktør Arthur Berg understreket så ofte, og ga gode ord til AKF for vårt apologetiske arbeid - pluss hele biblioteket til Instit. for Kirke og Samfunn. Det nyter du også godt av og aldeles gratis.

Så må dere heller ikke glemme bladet LYS m/ Morsdagshefte som nå har arbeidet i landet vårt - og litt i Norden siden 1953. Det kommer med 5 nr. i året à 24 sider med viktig stoff - ikke alltid så lett - men intet verdifullt er bestandig lett tilgjengelig. Det må tygges og fordøyes til det er en del av deg som du kan bruke videre. Vi kjenner folk som gjemmer årganger av LYS. Fra 1953 blir det mange år og viktig påvirkning for Bibelen og den kristne tanke i landet vårt.

Så følg med oss - og bring adresser og god omtale videre - så vi når lengre ut. Dugnad, bønn og gode givere har holdt oss greit i live til denne dag. Bli med du også i disse viktige kamptider for landet vårt.  Be og arbeid!