Barna vi savner er til besvær!


Av Lars-Arne Høgetveit
, i www.Kommentar-Avisa.no – 25.02.13

Larvik kommune har konkludert med at de mangler 500 barn de siste 7 årene. Kommunens ordfører og statsministervenn sier i ØstlandsPosten 14.01.13: «Det vi trenger nå er unge småbarnsforeldre, slår Rune Høiseth fast.» Altså ikke bare foreldrene, men barn også!

Larvik kommune mottar ca 12 % av den totale skatten som borgerne betaler. Kommunen kunne jo startet med å redusere skatten for unge familier de første 10 årene de bor i Larvik med 50 % for hvert barn de har etter barn nr 2. Og gode ordninger også for dem som tar ansvar som allerede bor i kommunen.
Gjennomsnittlig føder norske kvinner (menn føder som kjent ikke, enda) i fertil alder ca 1,90 barn. Og det mangler barn overalt nå – siste ca 40 år er ca 500 000 barn abortert vekk – vi merker konsekvensene nå! I tillegg er beskatningen for småbarnsfamilier drastisk omlagt siste tiårene i kjølvannet av Likestillingsideologien.
Når ordføreren i Larvik nå har skjønt at hans kommune mangler mange barn, så bør han lytte til dem som vil han og kommunen vel og ikke dem som hele tiden er så politisk korrekte at det de er best på er å snu kappa etter rådende vindretning. Og selv i full storm sprer de kappa ut og drar med seg hele samfunnet i undergangen. For tiden er det kulturmarxismen – men den vil ikke overleve seg selv – så det er et dårlig valg også for Høiseth.