Løgnen til Stiklestad 29. juli

 

 

Av Lars-Arne Høgetveit, i www.Kommentar-Avisa.no – 18.07.12

 

Etter at et samlet (3 stemte mot!) Storting 21. mai 2012 smadret Grunnloven ved og bl.a. å lage ny § 2 og i praksis dermed utføre en ulovlig handling i strid med § 112, kommer nå PLOs dronning til Stiklestad 29. juli - symbolstedet for Grunnlovens tidligere kristne § 2.

Det er en nasjonal sak med internasjonale overtoner som ruller opp på Stiklestad nå - når altså datter av en av stifterne til PLO skal holde hovedforedraget under Olsok. Midtøsten og Jerusalem er tema både i Trondheim og på Stiklestad. Ingen jøde eller israeler er med. Stålsett senior og junior er primus motorer i pluralismens ånd (antikrists ånd) for å få med Hanan Ashrawi.
PLOs tidlige leder var i følge Terje Rød-Larsen en «mesterlig manipulator» og Rød-Larsen uttaler videre til NTB, gjengitt i Aftenposten 8. august 2005, om Yasir Arafat: «
- Han løy hele tiden, og han visste det.» Nå er altså hans dronning på vei til Stiklestad…og møtes der forhåpentlig av et folk med bevisste røtter ned i den lange kristne kulturarv som gikk fra De Ti Bud til Jerusalem (i ca år 30) til Stiklestad (i 1030) til Grunnloven (i 1814) til i dag og som ikke ønsker å være en del av løgnkirken. Trønderne har tidligere under arrangementer på Stiklestad gikk klart uttrykk for hva de mente om sjikane av den norske kulturarv.
Nå står løgnen snart plassert midt i vårt nasjonale symbol fra kristningen av landet. En kristning som gav oss en arv og ideologi som har berget oss unna mye elendighet bla fikk vi med oss respekten for ikke å gjøre kvinner og barn til terror-mål i konflikter!


Tillegg:

For den som ønsker mer informasjon om Stiklestad-saken, se her:
http://www.verdidebatt.no/debatt/cat1/subcat2/thread289296/#post_289296


NTB melding, gjengitt i Aftenposten 8. august 2005:

 ”Rød-Larsen: - Arafat løy hele tiden
Palestinernes president Yasir Arafat var en mesterlig manipulator mener fredsmegler Terje Rød-Larsen. Arafat løy hele tiden, sier Rød-Larsen til amerikanske Atlantic Monthly.
I siste nummer av det seriøse og konservative tidsskriftet beskriver sitt forhold til den palestinske lederen som døde i november i fjor. Rød-Larsen hadde gjennom en tiårsperiode ukentlige og tidvis daglige møter med Yasir Arafat, skrev Dagbladet mandag.
På direkte spørsmål om hvordan Arafat var da han løy, svarer Rød-Larsen: - Han løy hele tiden, og han visste det. Jeg kunne si: «Abu Ammar (Arafats navn), kutt ut drittpratet». Han kunne da enten snakke seriøst eller ikke. - Han kunne si «det er ikke meg, det er Al-Qaida». «Det er iranerne». «Det var et libanesisk skip». «Det er syrerne». Alle mulige slike ting, sier Rød-Larsen, som ifølge Dagbladet betegner Arafat som en mesterlig manipulator.”