Hva driver NRK, media, o.a. mot jødestaten?

 


Av sivil agr. Jørgen
Høgetveit i, www.Kommentar-Avisa.no – 03.09.12

Et spørsmål som stadig oftere dukker opp i mitt sinn er: Hva driver de nevnte kreftene og mange flere - etter min menig – i en akselererende og døds farlig hets mot jødene. Totalt uten medfølelse fortsetter de dette urgamle ønske om og ”utslette dem så de ikke mer er et folk.”

Et folk som gjennom – i flg profetene – til alle tider måtte leve med ønsket om at det var morgen, så de kunne se farene, eller aften slik at mørket skjulte dem for forfølgerne. Så var det flukt og atter flukt.
Og så i moderne tid:

  1. Et Holocaust som stadig flere ønsker å fornekte. Industriell utryddelse av et helt folk satt i scene av det fremste ”kulturfolk” i Europa med det fremste av deres intellektuelle elite i spissen! 6 millioner hvorav omkring 1,5 million små uskyldige barn. Drept og brukt som råstoff delvis for tyskernes bestialske krigsindustri. Hva drev slike folk?
  2. Og etter at de gjennom store trengsler endelig har fått et visst fotfeste i en noenlunde trygg havn for alle disse menneskene med svære traumer – som ikke forsvinner i første generasjon – så er det krig og atter krig. 8 påførte kriger i tallet til nå.
  3. På tross av deres stadige ønske om fred – utrakte hender – og faktisk gjennomførte fredsavtaler med både Jordan og Egypt med store landoffer som var erobret i blodige kriger, så skal de fortsatt leve i ufred og spennning.
  4. På tross av at de overlot Gaza – som de nok ikke burde ha gjort – fikk de ikke fred – men tusenvis av raketter inn mot sin sivilbefolkning og ytterligere traumer. I tillegg stadig provokasjoner – nå igjen – med folk som skal bryte den såkalte blokaden av Gaza. Har de ikke et ord å si også til Egypt som nå blokkerer tunnelene til Gaza?
  5. De må leve med solid desinformasjon i alle år – noe som det er relativt enkelt å kontrollere for den som gidder. Man hadde nok giddet om det gjaldt vårt folk – men ikke jødene. Hvorfor? Går en sannferdig inn på historikken rundt Judea og Samaria så kan man bare slutte med å omtale det som ”okkupert område”. Området kan i beste fall omtales som omdiskutert område.
  6. Og for å avslutte en historie som kunne forlenges i snart det uendelige om hva de må tåle - med enorm bruk av ressurser av materiell og folk – for å berge seg fra ondskapen – så må de tåle at FN`s taler stol – som for øvrig A. Øverland omtalte som ”samvittighetsvaskeriet FN” – lar løgnens fremste representant komme til orde og fornekte både Holocaust og Wannsee med den endelige løsning av jødespørsmålet.
  7. Når Egypt får drept noen vaktsoldater, så reagerer Egypt straks. Transporttunellene inn i Gaza stenges. Jernvegg 18 m. ned i bakken reises, – men det er jødenes gjerde mot selvmordsbomberne som hetses og kreves fjernet – så drapene kan fortsette. Massedrap som får endog Utøya til å blekne i antall og bestialitet.
  8. Nå står de overfor en atomtrussel om nye totalutslettelse – men den onde mann i Iran truer ikke bare dem – men sentrale mål i Europa – samt seg selv med raketter fra jødiske u-båter i Middelhavet og i Rødehavet om han trykker på knappen! I flg deres lære må Israel utslettes før deres stor ventede imam kommer igjen. Totalt urasjonelt – men livsfarlig. Skal han få fortsette dette løpet – eller stoppes i tide. M. Begin stoppet reaktoren i Irak i 1981 noe Vesten burde takke jødene for når en så hva Saddam kunne finne på.

 

Jeg spør igjen og igjen – hva driver slike folk?? Uten øye for en historie så full av forfølgelse og lidelse som intet folk kjenner noe tilsvarende til. Så langt jeg kan forstå, er det ingen annen forklaring enn fornektelse av Gud (Salme 10 og 14) og den rene besettelse av onde krefter. Og det farligste for de som driver dette spillet, er at de – og vi som folk – vil få oppleve det Faraoen fikk oppleve – full forherdelse til sin egen undergang. Det og meget mer er beinhard historie som man nok prøver å prate seg bort i fra – men elementær sann apologetikk gjør det umulig. Og maktens evne til beredskap – også for vårt land – viser at de allerede er på ”glatte steder” – som Norge fikk oppleve det i 1914 og 1940.

I 1914 sa vår første utenriksminister, fredsforhandleren fra Karlstad, Jørgen Løvland: ”Gud hjelpe, dei hev mista vitet og Vår Herre.” Verre gikk det i 1940, og nå med de samme kreftene ved roret på statsskuta som den gangen. Keiser Haile Selassie gikk ned av Folkeforbundets talerstol etter bønn om hjelp mot Mussolini. Ingen hjelp. Han mumlet hen for seg: ”I dag oss, i morgen dere.”


Kristenfolk: Det må meget bønn til og klar tale mot løgnens far.  Hans program har alltid vært: stjele, myrde og ødelegge og ikke minst mot dette Guds utvalgte folk som har brakt verden så store og umistelige goder av Ordet, våpenredningen i to verdenskriger hvor Vesten var nær ved å gå under, samt umistelige goder i forvaltning av natur og vitenskapelige oppfinnelser og mye mer. Men alt synes uvesentlig i forhold til å skaffe seg løgner som ”rettferdiggjør” utslettelsen av Gud og Hans folk. Men husk dette: Skriften taler om to eksil og to tilbakevendinger. Nr. 2 er den siste og da taler Gud til forfølgerne i vrede for sitt folk som Han har materialisert i Israel, gitt velstand og også skal gi nådens og bønnens ånd. Dette kan ingen forhindre – men vi kan dra oss selv under dommen uansett om man fornekter Gud. Jørgen Løvland var en av de klokeste menn Norge har fostret – og Ludvig Hope skjønte det da det smalt i 1940: ”No er me og kome under domen.” Les 1. Samuel 17,45-46.