Breiviksaken – og massedrap i Israel

 
 Av Jørgen Høgetveit
, i www.Kommentar-Avisa.no – 18.04.12

 

Nå har media vært fulle av Breiviksaken siden juli 2012, og det synes å ville fortsette i måneder og kanskje år enda. Og denne onde mannen er analysert stolper opp og stolper ned – men selv får han knapt komme til orde så folket kan vurdere selv. ”Mer demokrati og åpenhet” ble det lite av. De gamle travere skal igjen og igjen lære sine undermåls undersåtter hva sannhet er. Vi kan ikke tenke selv. Våre hoder er bare til evt. å sette hatten på. Ikke unaturlig at det pågår en tid - for Breivik har rammet sentrale personer i makt- og medie eliten i Norge både på livene deres og ideologien, men det må da vel være en tidsgrense et eller annet sted? Det er flere i landet som har lidt, men har måttet få livet til å gå videre med lite medlidenhet og medieomtale.

 

I Israel har de hatt sprengte busser som har sendt medmennesker bitvis utover gater og oppetter vegger i titalls antall igjen og igjen. Jødene har ryddet opp og gått videre – som et av verdens minste folk (0,02 %), men med en innsats som gir dem 20-30 % av verdens nobelpriser. Dette makter de på tross av Europas forsøk på å masseutrydde dem i Holocaust og dagsaktuelle hat og boikotter m.m. Og nå ser det faktisk ut til at elendigheten dukker opp igjen – ikke minst fra nazibasen i Argentina. Og i Norge med Ap og SV i spissen. For – i motsetning til Ola Nordmann som alltid er skyldfri – så mener makten i Norge at jødene kan for angrepene selv for de har okkupert, okkupert, okkupert Judea og Samaria - feilaktig benevnt Vestbredden. (Sant talt så er det gammelt jødisk land, tatt fra fienden i Jordans angrepskrig, osv.)  Så jødene kan for dette selv – men en Ola Nordmann ser seg selv som et totalt skyldløst offerlam som driver og redder verdensfreden – samtidig som Norge driver på med fosterdrap i stor stil, kaster Gud ut av barneskolen, forandrer ekteskapsloven til en homolov, korrumperer kirken, forfalske Grunnloven - uten de minste ruelser.
Ved vedtaket om ekteskapsloven sies det at Halvorsen gråt av glede, enda hun måtte vite at hun krenket over 90 % av folket. Vi har makten, og vi skal bruke den, sa en av deres store menn. Gjett hvem! Ca fem hundre tusen småbarn har Norge likvidert til nå, ”barna vi må savne” som sentralbanksjef Skånland skrev i Aftenposten.
Vi har som eneste land i Europa åpnet oss for Hamas og annen styggedom og overført hundretalls millioner til dem urevidert. En organisasjon som i sitt charter har utslettelse av Israel som sitt mål! Pengene holder antagelig krigen i gang mot Israel. Samtidig jakter vi på de lusne kroner av skattefritak som Israel-venner i Karmel får for å hjelpe jøder i Judea og Samaria. Og så er vi urettferdige og naive nok til å innbille oss at dette skal gå godt – stikk i strid med Skriften og all historisk erfaring!

Reiser jødene sikkerhetsgjerder eller forsvarer seg mot folk som skjærer strupen av på sovende pappaer og mammaer og babyer – ja så høres det nesten ut som de ikke skal få lov å forsvare seg heller. Alt er deres skyld. Forsvarer de seg ikke – så fikk vi helt rett – de er noen pengegriske, grådige feiginger. Forsvarer de seg - så fikk vi også helt rett - de er aggressive og brutale og ute etter verdensherredømme!

 

Man minnes en Gro Harlem Brundtland som i debatt med Willoch raste mot den gang så rolige elegante debattant: ”Her sitter jeg og resonnerer deg – og så forsvarer du deg”. Etter det synes det som Ap tok hånd om sin første dame og roet henne litt ned, men tankegangen synes utbredt også i utenrikspolitikken hos disse folkene. Så avslutter vi med nok et Gro sitat: ”Det er typisk norsk å være god”. Selvskryt skal man lytte til, for det kommer fra hjertet, sier et gammelt ordtak av et noe annet og bedre kaliber. Slike holdninger er livsfarlige for folk og land! De er ikke båret av ydmyk, lyttende, kunnskapsrik og historisk basert tenkning som vi finner hos nasjonsbyggerne i det nittende århundre i Norge.
Hvor dum og kjærlighetsløs kan vår utdannede elite bli? Har det noe med at kunnskapen skal bli stor og kjærligheten kold hos de fleste – ”kjærleik som gjer klok” og som er av Gud.