Angrepene på Grunnloven er inne i sin sluttfase
og støttes nå aktivt av selverklærte kristne…


Av Lars-Arne Høgetveit
, i www.Kommentar-Avisa.no – 19.04.12

Nedenfor ser du hva som foregår i våre fedres land om dagen. Klikk deg inn på sakene under å få en rask forståelse av hvordan enkelte opererer helt utenfor den kontekst Norge har bygd på i 100vis av år og som har sin basis i Bibelen. Samtidig hevder de samme personer at de kjemper for kristenretten og vil bevare Guds Ord i blant oss også i den norske Grunnloven som er styrende for all annen lovgivning i vårt land. Lenger fra Sannheten går det neppe an å komme i denne saken. Da har man havnet på feil banehalvdel og er aktivt med å rive vår kulturarv, uansett hvor mye kaffe en har drukket på våre bedehus!

KRISTIANSLUND SVARER PÅ ANGREP FRA KrF-POLITIKEREN KARL JOHAN HALLARÅKER
Kristianslund spør hvorfor ikke Bondevik, Høybråten og Hallaråker går til injuriesøksmål mot ham hvis det er grunnlag for det. . Klikk på overskriften.

PARLAMENTARISK LEDER I KrF ANGRIPER KRISTIANSLUNDS ANNONSE
Les Kristianslunds svar til parlamentarisk leder i KrF Hans Olav Syversen her. - Klikk på overskriften.

KrF-KRITISK ANNONSE I AVISEN DAGEN OM STATSKUPPET
Fredag 13. april rykket Kristianslund en annonse inn i avisen Dagen. Annonsen advarer mot statskuppet og kritiserer KrF. Vårt Land nektet å ta inn annonsen, og Norge Idag har ikke svart på to henvendelser. Redaktører i Dagen stoppet annonseringen etter én dag. Karl Johan Hallaråker fordømmer annonsen i Vårt Land 18. april. Kristianslunds svar vil bli lagt ut her senere. Klikk på overskriften, så kan du lese annonseteksten. Det norske flagget i farger er ikke gjengitt her. Hvis du ønsker å sette en slik annonse inn i din egen lokalavis, kan du få annonsen ferdig oppsatt ved henvendelse til IK. Eller du kan lage ditt eget utkast.