AUF og Arafats usannheter?


Av Lars-Arne Høgetveit, i www.Kommentar-Avisa.no – 21.11.12

En AUFer på Hamar har ytret seg sterkt hatefullt mot jøder på Facebook, og AUF-leder Eskil Pedersen skal ha ringt til Hamar AUF for å ta avstand fra slikt. Pedersen skal ha uttalt at dette som har skjedd er helt uforenelig med AUFs holdninger og politikk.

Så var det det med å snakke med to tunger da, det er i hvert fall noe som daglig gjøres i Gaza om dagen. Hatet innen AUF og arbeiderbevegelsen mot Israel er sterkt. På Utøya dagen før 22. juli 2011 så vi store plakater med boikott Israel og det skal også ha vært båter på sjøen ved Utøya med plakater om å oppheve Gaza blokaden rikelig omkranset med «PLO flagg». Dette er ideologer som gjennom 15 år også har mottatt ungdomsorganisasjonen hos Fatah til sommerleir på Utøya! (http://noisyroom.net/blog/2011/08/02/utoya-youth-camp-was-fatah-plo-camp-for-nearly-15-years ) Fatah vet vi hva står for: Det jøderene Midtøsten og en jøderen verden ellers. Indoktrinering drives i mange leire også sommerleirer.

Tar Pedersen og AUF avstand fra Fatah, største deltager i PLO? Eller tar de avstand fra dagens PLOs leder – Abbas – som for ordens skyld har følgende doktorgrad:
Doktorgradsavhandlingen til Mahmoud Abbas (Abu Mazen, "Forholdet mellom nazisme og sionisme 1933-1945", var godkjent i Høgskolen for orientalske studier i Moskva i 1982. Abbas fornekter Holocaust. Han erklærer at de "kun" ca 890 000 jøder ble drept, ble drept pga. et jødisk-nazistisk sammensvergelse og at det var jøder som drepte de fleste jødiske ofrene.
Jeg tror vi skal tro Jonas Gard Støre på hans uttale i Dagbladet fra 23. juli 2011: ”Vi vil i ånden være en venn og sterk støttespiller til palestinernes rett til uavhengighet og en stat.”

Et enkelt søk i Google gir oss dessverre svarene vi ikke liker – det finnes genuint jødehat i Norge og det vokser også innad i våre politiske partier helt til topps! Det er også dokumentert av OSSE på besøk i Norge i 2012, der de ble mest forbauset over nordmenns syn på Israel og Midtøsten-konflikten. OSSE pekte også direkte på at ledere i regjeringen gjennom sin hyppige kritikk av Israel kan ha bidratt til nordmenns syn på Midtøsten konflikten!

Jeg er redd for at ordene fra Arbeiderpartiets Terje Rød Larsen om Yasir Arafat (T R Larsen kjente Arafat godt bl.a. fra den hemmelige “Oslo-kanalen” etablert vha Fafos leder T R Larsen i 1992) dessverre er mer en aktuelle når det gjelder disse folkene og deres omgangskrets også med internasjonale terrorister: “- Han løy hele tiden, og han visste det.» (Aftenposten.no 8.8.05) La oss ikke tro dem, men fortelle Sannheten.