AUF: Boikott Israel!


Av Lars-Arne Høgetveit
, i www.Kommentar-Avisa.no – 22.07.12

Det er alvorlig synd på dem som nå lider under sosialismens åk – de lidende senest nå representert ved et brev skrevet av Janecke Reed-Larsen og linket i Nettavisen i går. Her omtaler Larsen (som har en overlevende sønn fra Utøya) det som i følge henne har skjedd siste året også mht måten statsledelsen
i følge henne utnytter Utøya saken i egen propaganda.
Blant annet skriver hun, sitat: «Det som skjer, er en omskriving av historien, i regi av AUF og AP, mens ofrene som overlevde i mange tilfeller ignoreres av hjelpeapparatet. Det passer kanskje ikke inn med det offisielle bildet av et Arbeiderparti som offeret?»
Mot slutten av innlegget skriver hun, sitat: «Jeg etterspør edruelighet i fremstillingen av omstendighetene. Hvorfor kunne dette skje? Vi har et land som ikke har tatt faren for terror på alvor. Skal dette endres i fremtiden? Eller vil omstendigheten fortsatt ligge til stede for nye terrorister som utnytter Norsk sårbarhet? Kan historien respekteres for det den er? Respekter statsministerens ord, han burde i det minste respektere sine ord selv, mer demokrati, mer åpenhet, men mindre naivitet. Dette er gode ord. Men de forblir kun ord, om de ikke omsettes i handling, på alle plan. Ikke minst av media, som virkelig er en viktig del av demokratiet.»


Du kan lese brevet her i full versjon:
Janecke Reed-Larsen (Oppslaget i NA24 finner du her.)

Det er de samme krefter som omtales av Larsen over som står på – nesten som i et demoni – for å underminere Israel som nasjon. Israel som antagelig er den nasjonen i verden som innehar mest kompetanse på gjenkjenning av potensiell terror og har praktisert denne kampen mot terror i generasjoner. Jødene har også bidratt med utdanning og etterutdanning av antiterrorpersonell verden over også nordmenn! Hvorfor da hate akkurat dem og i tillegg på sviktende fakta-grunnlag? Når det gjelder fakta-grunnlag les sitatene om Yasir Arafat under kartet.

AUF gikk høyt på banen med store boikott plakater av Israel 21. juli 2011 på Utøya, men føler palestina-araberne seg truet av Israel?
Du kan jo ta en titt på kartet nedenfor i så måte.

Vi skal i denne sammenheng også ta med oss et annet viktig sitat som viser oss sannhetsgehalten i mye av den «informasjonen»
som AUF, Ap, store deler av norsk media med flere bygger sine analyser på – fra en
NTB melding, gjengitt i Aftenposten 8. august 2005:
”Rød-Larsen: - Arafat løy hele tiden
Palestinernes president Yasir Arafat var en mesterlig manipulator mener fredsmegler Terje Rød-Larsen. Arafat løy hele tiden, sier Rød-Larsen til amerikanske Atlantic Monthly.
I siste nummer av det seriøse og konservative tidsskriftet beskriver sitt forhold til den palestinske lederen som døde i november i fjor. Rød-Larsen hadde gjennom en tiårsperiode ukentlige og tidvis daglige møter med Yasir Arafat, skrev Dagbladet mandag.
På direkte spørsmål om hvordan Arafat var da han løy, svarer Rød-Larsen: - Han løy hele tiden, og han visste det. Jeg kunne si: «Abu Ammar (Arafats navn), kutt ut drittpratet». Han kunne da enten snakke seriøst eller ikke. - Han kunne si «det er ikke meg, det er Al-Qaida». «Det er iranerne». «Det var et libanesisk skip». «Det er syrerne». Alle mulige slike ting, sier Rød-Larsen, som ifølge Dagbladet betegner Arafat som en mesterlig manipulator.”