Ståle Solberg: verdensbegivenhet nr 1 i NRK

 

 

Av Jørgen Høgetveit, i www.Kommentar-Avisa.no – 18.07.11

 

Lørdag morgen kl 07.00 forkynner NRK som førsteoppslag at Ståle Solberg hadde sagt nei til å leie ut huset sitt til et lesbisk par. Solberg er bonde i Skjeberg i Østfold, Kr.F.-politiker på 3dje plass på KrFs liste til kommunevalget og er på lista til Fylkestinget, i flg samme informative kilde.

 

De fleste skjønner hensikten og gremmes. Her skal en meningsmotstander knekkes av et ”objektivt” informerende NRK endatil som hovedoppslag en lørdagsmorgen.

Lengre ut i rekken over prioritert info kommer sulten på Afrikas Horn hvor over 10 millioner trues av sultedød. At verdensøkonomien skjelver i sine grunnvoller – har også prioritet etter kjønnsdebatten og den kommunale makt i en liten Østfoldkommune. Muslimenes konflikter og krigføring over den vide jord våger man knapt røre. Og voldtektene og knivstikkingen finner man få talsmenn til å intervjue om hvordan man skal få slutt på.

 

Man undres over om NRK ikke har den minste refleksjonsevne over hva de prioriterer og hvorfor de prioriterer som de gjør, og hvilke åndskrefter deres prioritet stammer fra. Man synes heller ikke å ha den minste forståelse for at ”lønn i hullet pung” kan ha noe med åndspreferanser å gjøre. De synes styrt av et blindt raseri mot alt som kan minne om kristendom. Ekstra ille synes det å være når motstanden kommer fra Hans Nielsen Hauges eget Østfold – hvor Norge ble gjenreist fra på 1800-tallet. Hva kan ikke dukke opp der som kan bringe Norge tilbake til sine røtter og gode liv? Ellers bør en vel kunne minne folkene som priser liberalitet og de frie markedskrefter nær sagt på alle områder, at en mann på tross av Husleieloven – må kunne holde seg til Gr.l. § 105 og forvalte sin egen eiendom som han selv vil!

 

Interessant skal det også bli å se hva Hareide nå gjør. Rykker han ut sporenstreks og forsvarer Solberg og refser NRK, eller lar han Solberg kastes til ”Ulvene” og den animaliserte menneskeånd (Kaj Skagen)? (Web.m. kom.: Etter at denne artikkel ble skrevet kan man si at Hareide verbalt falt Solberg i ryggen.)

 

Min mening er at folket i Skjeberg og Østfold bør gi sin hurtige og gode støtte til Solberg i media og på annen måte avvise NRKs fremstøt mot deres fellesskap og felles fremtid.

 

En oppmuntring i all galskapen i mediaverden, er dog at alle selvbestaltede statsmakter før eller senere lar makten gå dem til hode som BBC- og Murdochmakten nå og Dagbladet i vår egen lille andedam. Da starter nedturen og folket får fred. Folket har ikke valgt dem i frie valg og blir til slutt inderlig lei av det manipulerende gnålet deres.