FV, Karmel og internasjonal rett

 

 

Av Jørgen Høgetveit, i www.Kommentar-Avisa.no – 06.06.11

 

Det er med undring en ser Fædrelandsvennen koordinert med Aftenposten og jammen synes Vårt Land mer eller mindre å være med i oppløpet mot Karmel-Instituttet ( www.karmel.net ) og deres støtte til jødene i Judea og Samaria.

 

Hele 6 sider bruker de med oppfølging på mandag. Og saken synes spisset mot å få slutt på skattefritak for gaver fra Norge til disse folkene, fordi:

-          det strir mot norsk vedtatt politikk for palestinerne (les arabere) og Vestbredden (Samaria og Judea), og så pumper man ut de vanlige slagordene uten definisjon eller innhold, og politikere på H- og Venstresida løper med. Norge sender ca 800 millioner årlig til Vestbredden og terroristreiret Hamas – som fikk Gaza for å holde fred og styre seg selv.

-          de magiske ordene er ”ulovlig bosetting”, men dette er jo gammelt jødisk land gjenerobret da de ble angrepet i 1967. Jødene har jo alltid håpet å vende hjem etter at romerne fordrev dem.

-          Det blir referert til Kirken og Kairosdok. og Sør-Afrikas segresjonspolitikk - akkurat som det skulle ha noe med hverandre å gjøre. Vi har solide kritiske trykksaker om det.

-          ”Kolossal landgrabbing” som arabere og asiater driver i fattige Afrika og Sør-Amerika for å skaffe seg mat på sultnes bekostning. Jødene er i Judea og Samaria fordi det er fedrenes land som jødene aldri har frasagt seg retten til – ikke landgrabbing.

-          Ministerråd Wennesland forkynner: ”antagelig største hinder for å få i gang fredsprosessen” akkurat som Oslo-freden var noen suksess. Den omtaler jødene som Oslokrigen. Ønsker man å tvinge jødene til forhandlingsbordet igjen med folk som ikke aksepterer dem som stat og har som første mål å utrydde dem etter 8 mislykkede angrepskriger og en kanonade av raketter fra Gaza som de fikk av Sharon for å bevise at de kunne holde fred og gjøre noe produktivt. I stedet raserte de Gaza for veksthus, landbruk og det jødene hadde bygd opp og de kunne leve av – og brukte det til utskytingsbaser for hundrevis av raketter mot jødene. Det samme vil skje med Judea og Samaria.

-          Folkeretten brukes som billedtekst i disse medier: ”Hele brakkebyen ligger på det som i følge folkeretten er okkupert område.” Judea og Samaria var okkupert av Jordan og ble altså gjenerobret da Jordan angrep. (Se under)

-          Alle disse slagordene brukes til stigmatisering av jødenes bosetting i Judea og Samaria - som motparten tydeligvis ønsker ”judenrein”.

Hvorfor har ikke FV dekt den fremragende jussprofessor Alan Morton Dershowitz (da han var i Norge) fra Harvard Universitetet som er et av de fremste universiteter i verden etablert i 1636 og i dag med 21 000 studenter. USA er et på godt 300 millioner. med de fleste ledende Universiteter i verden. I Norge sitter en liten flokk på 5 millioner med sine selvbestaltede radisser i media og snakker om ting de vet minimalt om ofte ut fra sine ideologier, mens de nekter å høre og debattere med en av verdens ledende jurister som selv var med i utarbeidelsen av FN-resolusjon 242 som er et av basisdokumentene i denne striden. Nevnte prof. mener noe helt annet enn ”eliten” i Norge og grunngir det skikkelig.

 

-          Er det for mye å vente at Fædrelandsvennen tar en telefon til prof. og bruker like mange sider på skikkelig informasjon til sine over 40 000 abonnenter på Sørlandet. Det er minimum om en skal regnes for en seriøs avis. Så kunne en kanskje koste på et par sider på hvordan det britiske mandatområdet ble fordelt etter at britene tok over med general Allenby i 1917 og det som skjedde senere – samt de 8 påførte kriger hvor jødene igjen var truet av utslettelse. I sannhetens, rettferdighetens og jussens navn gjøre en skikkelig jobb for oss lesere – ellers må vi si dere opp nok en gang.
En god del av oss sørlendinger husker fremdeles FV`s oppbakking av det totalitære ukebladet STERN, redigert av en konform nazist, Henry Nannen som offentliggjorde Hitlers falske dagbøker: Verdens største mediaskandale. Araberverdenen var alliert med nasjonal-sosialismen i deres ønske om ”Den endelige løsning av jødespørsmålet”. Lefling med disse krefter kan koste jødene dyrt og enda mer for Norge.

-          Og som et siste tips kan en kanskje be FV lese seg opp på profetiene i Esaias 43, Esekiel 29, 9 ff m.m. som forteller om det virkelig store perspektiv og krigsårsak i Midt-Østen. Uttørking av Blå-Nilen og spredning av egypterne i 40 år. Tørken brer seg i Øst-Afrika og kjempedemninger bygges i Blå-Nilen og 3 demninger i Omofloden.

Vår Herre – Jeg er – har en makt og oversikt som ingen annen.