Den norske regjeringen & Hamas - Mubarak versus Det muslimske Brorskap.

Den norske regjeringen & Hamas

- Mubarak versus Det muslimske Brorskap

 

Av Lars-Arne Høgetveit, i www.Kommentar-Avisa.no – 29.01.11

Regjeringen m/ Stoltenberg støtter utenriksminister Støres politikk som er betydelig mer på linje med det muslimske brorskap en med Israelske regjeringsmenns syn på demokrati og dets pilarer. Støre og hans kolleger i regjeringen står faktisk i skarp kontrast til de bærende demokratiske tanker i Israel. I artikkelen under kan du lese at dette ikke er en tilfeldig politikk Norge forfekter på dette området – som gjelder vedrens islamisering og fjerning av jødene fra jordens overflate. Under ligger hatet til Den Treenige Gud, hvilket også Det muslimske Brorskap hater.

Går vi til uroen i Egypt om dagen er det ikke en konflikt mellom Mubarak og demokrati forkjempere, men mellom Mubarak og Det muslimske Brorskap. Det er diktatorene og revolusjonens barn som nå eter sine kolleger. For kort tid siden var det Tunisia (der styresett enda ikke er avgjort), så Egypt og i Jemen er det nå på vei. Og folk har demonstrert i gatene i både Algerie, Marokko, Jordan og Mauritania og i Libanon har Hizbollah styrket grepet over nasjonen. Kanskje ikke underlig med en slik tilskjerping før Jesu gjenkomst… Det vil stille enda større krav til Israel dette som nå skjer og verden ellers også Europa og Norge. Når rakettene er klare for eksempel i Iran, så er det ikke bare Israel som er målet, men disse rakettene kan også nå Europeiske land. Når de som har makt over store våpenarsenaler er fylt med det onde – så kan selvsagt ikke et eneste menneske stoppe galskapen – da står vi igjen med kun en makt som kan rydde opp – Den Guddommelige, Den Treenige Gud! Det blir spennende å se når Gud – IGJEN - gjør det store innslaget i verdenshistorien.
Inntil da bør Norge legge vekt på å hegne over sin 1 000årige historie, slik vi finner den i Grunnlovens § 2, den vi innholdsmessig hentet innholdet i arven fra Jerusalem og ikke fra Mekka. Mekka er alle i ”krigens hus” (for muslimene de vantro) utestengt fra, men muslimer derimot er velkomne til Jerusalem om de oppfører seg sivilisert – det sier litt om åndsmotsetingene i de to byer med verdensomspennende betydning!

 

***************************************

 

Verdensterrorismen besøker Norge

Trodde du at jødehatet var dødt?

 

 

Av Lars-Arne Høgetveit, i www.Kommentar-Avisa.no15.05.06

 

Inn i Utenriksdepartementet kommer en delegasjon av flere terrorister, de ville under normale omstendigheter blitt stoppet av departementets vaktstyrke. Dette skjedde på lørdag og du kan lese hvilke punkter dep. tok opp med Hamas her. Nærmest på rød løper kom disse modige menn, som dreper kvinner og barn til Norge, disse som bærer navnet Hamas. Departementet presenterte flere punkter fremført av Kåre Eltervåg i møtet med Hamas. Eltervåg gav Hamas beskjed om at de var demokratisk valgt og ba samtidig Israel stoppe byggingen av sikkerhetsgjerde, det gjerde som de siste månedene har reddet flere jøder fra terrorangrep.

 

Om noen dager skal Eltervågs sjef, Jonas Gahr Støre, sikkert feire 17. mai her i Norge og da samtidig hele den norske Grunnlov som har hentet sine viktigste paragrafer fra det jødiske folks historie! Les bare § 2. Det er underlig at man samtidig som man feirer 17. mai lukker døra på vidt gap for Hamas som arbeider natt og dag for å utslette den norske Grunnlov med dens røtter!

 

Hamas (kjent for sine terroraksjoner mot sivile- og militære jøder) ble stiftet av Sheikh Ahmed Ismail Yassin som en del av den Det muslimske brorskap.

Deres logo kan du ta en titt på under til venstre: Her krysser to sverd Klippedomen i Jerusalem, med omkransende palestinske flagg med et kart over dagens Israel. Budskapet er klart: Jøder har ikke noe hjemland her om vi får makten.

 

Logoen under til høyre tilhører Det muslimske brorskap: Her ser vi Koranen, med to kryssende sverd og teksten ”…og vær klar”.

(Du kan få noe mer informasjon om Hamas og Det muslimske brorskap her: http://en.wikipedia.org/wiki/Hamas )

Tekstboks:

Tekstboks:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Dette er altså de mennesker som Norge nå inviterer inn i varmen. Hamas' flyktningeminister Adwan Atif kommer til Norge på sitt Scengenvisum.


Torstein Dahle i Rød Valgallianse sier at de inviterer Atif til sitt landsmøte for å vise solidaritet med palestinerne og respektere deres demokratiske valg.

 

Jeg vil tro at det er svært få nordmenn som er veldig begeistret for innholdet i de logoene som viser Hamas og Det muslimske brorskap, som tituleres islamitter.

Man er pinlig klar over at dette er ikke muslimer som kun har Midt-Østen som sitt arbeidsområde. Det muslimske brorskap truer også nå Norge med direkte terroraksjoner.

 

Men i regjeringskontorene har man tydeligvis en annen holdning til Koranen, en den gjengse holdning som Ole Nordmann har. Det kan se ut til at det offisielle Norge støtter Koranens inndeling av verden i ”krigens hus” (de vantro) og ”islams hus” (de troende). Hadde de tatt sterk avstand fra denne ideologi hadde ikke Hamas landet i Norge, men Hamas hadde vært terror-listet.

 

Boken ”Islam og terrorisme” av dr. Mark Gabriel – ISBN 82-7199-215-5, viser et grundig bilde av islam. Gabriel, tidligere professor i islamsk historie ved araberverdenens mest prestisjetunge universitet i Egypt, skriver interessante ting. Han er selv araber og var muslim, men konverterte til troen på Jesus, etter å ha blitt prøvd avlivet med pistol av sin egen far etter konverteringen. Problemene begynte når han begynte å stille spørsmål ved det han doserte ved universitetet. Men, han skriver i sin bok:

”Ordet islam betyr ”underkastelse”. Ordet muslim betyr en som underkaster seg Allah.” Videre skriver han ”Jeg kan forsikre at disse menneskene (altså muslimer, red. tilføyelse) ikke er gale. De er heller ikke psykopater som har glede av å skade andre. Nei, de følger en lære, en filosofi, og når du først får satt deg inn i denne filosofien eller ideologien, vil ingen av handlingene deres overraske oss.” Mark Gabriel, forklarer også at Koranens snille vers overstyres av de brutale, fordi de brutale er av nyere dato, fra den perioden da Muhammed etablerte sin egen hær. Dette er det verdt å merke seg.